Beoordelingen van Pizza Spidi Alphen aan den Rijn

Recente recensies

5.0
Anoniem
29 september 2022

Pizza uitstekend. Bezorging 20 min later dan aangegeven. Kwaliteit brood wisselt sterk per bestelling, meestal lekker maar deze keer kregen we een zak met een soort broodstukjes/brrodballetjes, niet best en de kruidenboter ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
25 september 2022

Bonnetje onder het toetsenbord, nabellen voor de bestelling vervolgens na 2 uur na bestellen het eten. En dan klopt het ook nog niet. Wederom nabellen en hierna klopte het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
18 september 2022
Quinty
14 september 2022
Lenie
30 augustus 2022

Weer lekker gegeten. Precies op tijd geleverd.

Sandra vd Tuin
27 augustus 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en de bezorging was mooi op tijd! Onze complimenten!!

Bekkay
25 augustus 2022

Was eetbaar maar Kip was droog, en zag er niet vers uit.

Sandra vd Tuin
21 augustus 2022

Het eten was weer zoals vanouds heerlijk en geweldig op temperatuur!! Hier zijn we weer heel blij om, we hebben heerlijk gegeten!! Ga zo door!!

Jasmine
19 augustus 2022

Prima bezorging thuis. Heerlijke pizza’s en uitstekend van temperatuur.

Linda
17 augustus 2022

Erg laat bezorgd en niet gaar. De vervangende pizza's kwamen nog eens 5 kwartier later. Teleurstellend.

Sandra vd Tuin
16 augustus 2022

deze keer ging echt alles goed!!

Gerard
15 augustus 2022
Floor van Slooten
14 augustus 2022

Pasta was helaas erg droog, ook hebben we bijna 2 uur moeten wachten op 2 pasta’s en een pizza. Pizza was lekker, pasta arrabbiata helaas minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
14 augustus 2022

Spaghetti heerlijk Pizza prima Hotwings lekker Maar helaas de kipsate schotel was onder de maat Pindasaus in de salade Kipsate was taai en hard, niet lekker Patat slap door de dichte aluminium folie Jammer, dit moet echt beter

Lenie
10 augustus 2022

Na 2 keer een misser ( die overigens werd opgelost) nu weer de kwaliteit die we gewend zijn

Michel
6 augustus 2022

Prima pizza, maar met ruim twee uur wachten zou je jezelf geen “spidi” moeten noemen.

R de Melker
3 augustus 2022

Blikje Fanta besteld en betaald maar niet geleverd!

Tangena
28 juli 2022

prima pizza, goed warm bezorgd, niet te duur.

Veronique
21 juli 2022

Heerlijke pizza’s en pasta besteld en gegeten. Helaas kregen we 2 verkeerde calzones geleverd. Hierover gebeld en ons is toegezegd dat we bij een volgende bestelling gecompenseerd zullen worden. Prima deal gezien we de bestelling mee hadden genomen naar een locatie ver buiten Alphen. We zijn al jaren lang klant en dit is nooit eerder gebeurd.

Sandra vd Tuin
18 juli 2022

Alles weer helemaal toppie!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra vd Tuin
14 juli 2022

Prima Prima en nog eens Prima!! Bezorging op tijd, temperatuur geweldig en deze bezorger zoals altijd weer even vriendelijk als altijd!!! in 1 woord Geweldig!!

Sandra vd Tuin
11 juli 2022

Het was weer geweldig en de bezorger was wederom uiterst vriendelijk en op tijd! We hebben van beide pizza's genoten en bijna onze mond verbrand haha zo heerlijk warm waren ze!! Echt geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 juli 2022

Toppers!!!

Sandra vd Tuin
3 juli 2022

we hebben weer zoals vanouds genoten van het eten!! zo hoort het ook!! pizza's waren heel goed heet en de bezorger was vriendelijk zoals deze bezorger altijd is! En we willen Pizza Spidi bedanken voor de 2 blikjes drinken die we kregen omdat het iets .langer duurde qua bezorgtijd

Pim
2 juli 2022

Super!

De Vries
1 juli 2022

Heerlijk als altijd,pizza's waren nog heel warm.Heerlijk gegeten!

Jessica
27 juni 2022

Wij hadden 2 keer spareribs en een pizza. De pizza was prima. Bij de spareribs was alles mis; alle side dishes ontbraken. Dus geen salade, brood of aardappelpartjes. De spareribs zelf niet kunnen eten omdat het vlies niet verwijderd was... echt heel vies!!!!! We hebben 33 euro weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
26 juni 2022

we vragen ons af wat er met de kwaliteit van pizza spidi gebeurt of aan de hand is,dit is al de zoveelste keer dat we teleurgesteld worden, stokbrood zonder enig omhulsel gewoon hopla in de bezorgzak gedumpt en de salade caprese had door de hele tas waarin ook het stokbrood zat gelekt, dit gaat jullie klanten kosten

Michies
25 juni 2022

Goede pizza en bezorging

Robert
23 juni 2022

Pizza’s waren heerlijk. Op tijd bezorgd en nog goed warm!

Karima
23 juni 2022

Het eten was snel ter plaatse en Lekker warm Vriendelijke bezorger.

Mohammed
23 juni 2022

Heerlijk gegeten eten kwam warm aan vriendelijke bezorger

Sandra vd Tuin
19 juni 2022
Daantje
17 juni 2022

Was heerlijk en netjes optijd bezorgd Ga hier zeker nog eens bestellen

Henk
9 juni 2022

Helaas was de kaas letterlijk over de pizza s gestooid in plaats van erop. Verder ontbrak de peper voor mijn idee. Ik ben beter gewend.

Jan
7 juni 2022

Perfekt.

Sandra
7 juni 2022

Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest als gisterenavond, bestelling te laat en toen ik de maaltijd opende (Pollo ai funghi met patatjes en salade) was de hele champignonsaus door alles heen gelopen, door de patatjes en de salade, alles was nat van de saus!!! Dit moet Spidi echt anders gaan doen!!

Lh
6 juni 2022
Wilco Visser
6 juni 2022

Bezorging half uur later gekregen dan verwachte tijd.. Pizza was aan de droge kant. Pasta was daarin tegen wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
5 juni 2022

Wij zijn weer helemaal blij en zeer tevreden met onze bestelling van gisteren!! geweldig lekker en fantastische temperatuur, zo zou het altijd moeten zijn!! geweldig !!

Ronald Dominicus
31 mei 2022

Al jaren prima. Ga zo door!

J.S.
30 mei 2022
E L
30 mei 2022

Mijn extra aangevraagde ingrediënten zaten er niet op. Zonde als je er voor hebt betaald, verder smaakt alles heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K de Vries
26 mei 2022
Nancy van der Lee
24 mei 2022

Wij hadden 2 spagetti carbonara besteld. Bakjes waren voor de helft gevuld. Verder was het smaakloos en absoluut niet vers. Wij hebben vaker besteld bij jullie juist omdat wij de spagetti carbonara zo lekker vinden. Het was de vorige keer al minder lekker maar deze keer is wel een reden om niet meer te bestellen Bezorging was verder prima Met vriendelijke groet Nans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra vd Tuin
22 mei 2022

De shoarma pizza had een uitstekende temperatuur maar de lasagne was van mindere temperatuur en je moest echt flink door eten want anders was hij al koud! zo zonde!

Peter
14 mei 2022

Eten is erg goed

Amke
12 mei 2022

Helaas was er dit keer bij de pasta's geen brood. Jammer, want voor ons hoort dat er ook echt bij!

Jolanda
4 mei 2022

Het is ons goed bevallen!

Piet
4 mei 2022

De inmiddels koud geworden Pizza zal als een soort Calzone in de doos. Alsof de doos op zijn kant was gevallen.

Astrid
1 mei 2022

Wij hebben 3 pizza's besteld die we altijd hebben. Nu moesten wij er 2 uur op wachten, nadat we 1x gebeld hebben, werd er gezegd dat de bezorger gelijk zou vertrekken maar dit duurde alsnog een half uur. Uiteindelijke hebben wij de pizza's ontvangen en het vermoedde bij ons is dat de pizza 2x de oven in geweest zijn want 1 pizza was helemaal zwart geworden (de kaas) en deze hebben wij dus ook weg moeten gooien. Wij waren na afloop van het eten van de andere 2 pizza's erg misselijk. Dit was dus de laatste keer dat wij hier een pizza besteld hebben.

Sandra
1 mei 2022

Heerlijk gegeten, temperatuur heel goed en bezorging heel erg vriendelijk. Prima service!!!!

Sjoerd
25 april 2022
Stéphanie
25 april 2022

De pizza’s en de kapsalon shoarma waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
21 april 2022

Positief beginnen: precies op tijd bezorgd dus dat is echt top! Calzone besteld. Deeg was zeer krokant en goede vulling. Echt lekker dus!! Was nog heerlijk warm en ik heb lekker gegeten Nadeel: veel tomatensaus wat ik bij andere pizzeria's niet gewend ben. Hierdoor ontzettend veel last gehad van maagzuur/misselijkheid. Sorry Spidi, ongeacht dus top alles, was het jammer dat ik ontzettend last had van maagzuur.

Vivian Van Eck
19 april 2022

Wij hadden 3 shoarma schotels, pizza en hamburger menu. De 3 shoarma schotels zat het vlees bakje maar voor 3de gevuld en was het erg flauw en er zat veel vocht bij. Het hamburger menu was wel oké, de pizza was goed! Begrijp als PIZZA spidi heet je pizza’s goed zijn, maar de rest is geen reclame voor jullie bedrijf.

ria
18 april 2022

telaat bezorgd, eten was koud. hete kip was smakeloos, kruiden vergeten? leek op gekookte kipzou een menu moeten zijn. Waren een paar slappe patatjes, wat rauwkost. paste makkelijk in het broodje. Mag geen menu heten. excuus maar heel slcht.

Michael
13 april 2022

Prima geregeld de pizza was werd zelfs eerder afgeleverd dan aangegeven en een vriendelijke bezorger 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 april 2022

in 1 woord GEWELDIG!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf
7 april 2022

Altijd goed en snel!

Kim
5 april 2022
Mohammed Mezian
1 april 2022
Sandra
31 maart 2022

we hebben weer heerlijk gesmuld van beide pizza's, echt geweldig!!

Bibi Czirjak Minnee
29 maart 2022

Ik vind het altijd heel fijn dat de pizza's loeiheet aankomen! Dat zorgt er samen met het goede beleg voor dat ik bij Spidi bestel en niet bij andere pizzatenten ook al zijn die goedkoper!!

Sandra
25 maart 2022

we hebben wederom heerlijk gegeten van beide pizza's en ik heb zelfs bijna mijn mond verbrand zo heet waren ze!! Geweldig!!

nicobrouwer9@gmail.com
24 maart 2022

Voor 6 euro bijbesteld 'n. l. Banaan Champignons Zalm Ananas, was de pizza karig belegd en de rucola werd niet in een bakje geleverd maar was over de pizza uitgestrooid. Al met al klopte het niet. Het

Yvonne
21 maart 2022

Deeg was niet de kwaliteit die wij van Pizza Spidi gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjanvannieuwpoort
20 maart 2022

Waardeloze pizza aangebrand, nauwelijks asperges, kwakje spinazie wat mij betreft ga ik er nooit meer iets halen of laten bezorgen.....en omdat het zo slecht was wil ik ook geen contact.

Erkan
18 maart 2022
Qrmd
15 maart 2022

Ik zou heel graag een goede recensie willen achterlaten als ik wist hoe het eten smaakte aangezien ik besteld heb maar gewoon helemaal niets heb binnen gekregen of een belletje heb gekregen helaas

John
14 maart 2022

Pizza's waren er op de afgesproken tijd. En waren weer heerlijk. Echter de bestelde en betaalde ingrediënten ontbraken !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ de wit
11 maart 2022

20 minuten te laat.

R
4 maart 2022
Sandra
3 maart 2022

We hebben wederom met volle tevredenheid gegeten en de bezorging was ook prima op tijd en de temperatuur van het eten was geweldig!!!

E.
27 februari 2022

Netjes gebeld dat de bezorging 20 minuten vertraging had en super warme pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aly
21 februari 2022

Ben nog altijd helemaal blij met jullie

Michal
19 februari 2022

Delivered without drink, which was ordered in menu, good food quality.

Hans
13 februari 2022

Helaas voor het eerst lauwe tot koude pizza. Normaal komt de pizza uit een warme verpakking nu alleen flink afgekoelde dozen. Volgende nog een keer proberen want dit was voor ons gelukkig zeker een uitzondering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michal
13 februari 2022
Aly
13 februari 2022

Ben helemaal blij met jullie

van den Braak
12 februari 2022

Niks te zeuren !

lekkere pizza
12 februari 2022
Jan
12 februari 2022

Tijd perfekt, smaak ook, maar wat was boven de bodem was op rechter kant van dos, eerder mijn pizza viel van de trap? Dat weet ik niet, maar zeker ze zag er leuk uit niet.

Izabela
12 februari 2022

Snel levering en zoals altijd lekker👍

Sandra
9 februari 2022

De pizza banana was weer heerlijk en goed heet/warm van temperatuur en de Shoarma schotel was ook weer heerlijk, de olijfjes in de bijgevoegde salade worden altijd door mij ingepikt en deze keer waren er echt veel meer olijfjes dan andere keren! Heerlijk!!!

bvk
8 februari 2022
Richard
5 februari 2022

Prima pizza's alleen bleek bij bezorging de rucola er niet bij te zitten welke juist er los bij besteld was. Bezorger wilde nog netjes op en neer rijden maar dat vonden wij ook weer zonde van zijn tijd en onze warme pizza.

Roon
5 februari 2022

Was weer heerlijk

S
4 februari 2022

Heerlijke pizza's, goed warm en op tijd geleverd! Weer een keer heerlijk gesmuld! Top

Anoniem
31 januari 2022

Altijd kwaliteit!

Sascha
30 januari 2022

Zoals altijd, heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
30 januari 2022

Ruim voor de aangegeven tijd geleverd en heerlijke warme pizza’s gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
30 januari 2022
Sandra
27 januari 2022

Heerlijk gegeten van de shoarma schotels die ook goed verzorgd en bezorgd waren!!!

Jan
23 januari 2022

Alles top.

Sandra
23 januari 2022

het eten was weer geweldig zoals altijd en we hebben er weer heerlijk van genoten!! de bezorging was meer dan op tijd!!

Dennis
23 januari 2022

Lekkerste pizza van Alphen.

Aly
21 januari 2022

Ben helemaal blij met jullie Grts

Czirjak Minnee
19 januari 2022

Heerlijk heet, snel bezorgd

Oost
16 januari 2022

Kip- en shoarmaschotel: patat was koud en slap, sla en tomaat uitgedroogd. Pita broodje was aan 1 kant zwart. Pizza was wel erg goed!

Jan
16 januari 2022
Sandra
16 januari 2022

Bestelling was heerlijk en was mooi warm en de bezorging was mooi op tijd door een vriendelijke jongen! Geweldig, wij zijn erg tevreden!

ER
15 januari 2022

Pizza’s waren prima, alleen werd er aangegeven dat het 45 min zou duren voordat er bezorgd zou worden en dat werd 1,5 uur. Helaas hebben we deze ervaring bij Spidi vaker…

J
12 januari 2022

Te zout en te harde bodem

Rob Strumpel
9 januari 2022

Bestelling in 1 keer leveren,jullie waren het broodje vergeten na 20 min kwamen jullie weer

DC
5 januari 2022

De bezorger was beleeft en op afgesproken tijd. De pizza's waren goed van kwaliteit en smaak.

Sandra
5 januari 2022

ondanks dat de bestelling iets later was (waarover we van te voren geïnformeerd werden) was het eten prima warm tot heet bij aankomst! we hebben heerlijk gegeten dus onze dank is groot!!!

Vincent
2 januari 2021

Niets veranderen want de pasta en de pizza’s waren weer fantastisch lekker. Echt genoten!

Hans
31 december 2021

Weer prima, goed warm, erg lekker en keurig op tijd.

Jessy Groenewoud
31 december 2021

Zoals altijd helemaal top!

A Groenendijk
29 december 2021

Al ging het even niet goed met het adres , is dit perfect verholpen en werden er prima pizza’s afgeleverd, top

Andre
29 december 2021

Pizza's waren lauw. Saus van de Tacopizza was overheersend

Frank Ticheler
29 december 2021

Jammer dat via de app niet zichtbaar was dat het erg druk was en dat de aangegeven bezorgtijd niet gehaald zou worden. Pas toen wij na 25 minuten belden kregen we van de drukte te horen en een indicatie van de levertijd. De gratis meegeleverde troostdrankjes waren een mooi gebaar. Kwaliteit en temperatuur waren zeer goed!

Esther
28 december 2021

Met 50 min eten in huis, bezorger was netjes en beleeft. 1 pasta was heet, de rest was lauw helaas. Friet smaakte perfect, maar was helaas slap en lauw. Carpaccio smaakte perfect, maar zeker zijn geld niet waard (bakje oude sla en een paar stukjes vlees). Ik ben beter gewend! Al waren de smaken wel goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
28 december 2021

bestelling was mooi op tijd en de gerechten waren deze keer wél goed warm, de keer hiervoor was dat minder het geval, nu was het allemaal prima!!

Monica Jäschke
24 december 2021

Pizza ok Stokbrood…..daar kan je een spijker mee in hart hout slaan

Rita
24 december 2021
Aly
22 december 2021

Zie fijn zijn dat ik friet met kipnuggets kan bestellen dan met hamburger

Liliane
21 december 2021

Enthousiaste bezorger en het eten was nog erg warm/heet. Heerlijk gegeten 👍

Kees
20 december 2021

De pizza's waren zoals gewoonlijk goed alleen de extra bestelde knoflook en maïs waren ze blijkbaar vergeten helaas en jammer dat op de doos niet vermeld staat wat in welke doos zit, is nu altijd een raadsel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
19 december 2021

Een hele snelle bezorging, pizza’s waren nog heet en altijd lekker zoals we zijn gewend!

Erik
18 december 2021

Helaas was de bezorging een uur te laat, waardoor we met een andere afspraak in de knoop kwamen. Hebben tussendoor gebeld waarbij gezegd werd over 10 minuten wordt er bezorgd. Ook dit bleek niet te kloppen. Een melding/update bijvoorbeeld als het niet binnen kwartier na afgesproken levertijd bezorgd kan worden zou fijn zijn! Pizza's smaakten verder wel prima.

S . Kooreman
17 december 2021

Was lekker en goed

Sandra
12 december 2021

de pizza shoarma en de pasta a la carbonara waren heerlijk en we hebben er wederom van mogen genieten! echt super verzorgd!!

Ali
9 december 2021

Jullie zijn geweldig

Jan
9 december 2021
Sandra
8 december 2021

De shoarma pizza's waren heerlijk en nog heerlijk warm/heet toen ze bezorgd werden! Echt perfect!!

Aly:
6 december 2021

Ben blij met jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy Groenewoud
6 december 2021

Wanneer we bestellen dan is het hier. De kwaliteit is geweldig (pasta en pizza voor ons) en de bezorging altijd snel. Gister ietsje langer ivm sinterklaasavond maar dit is niet meer dan logisch. Een vriendelijk telefoontje geeft de service weer! Wij raden ze altijd aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aly
18 november 2021

Ben helemaal blij met jullie

Anoniem
13 november 2021

Als je contact betaald is het fijn als ze het wisselgeld mee nemen en niet van uit gaan dat ze het mogen houden. Als je ook aan geeft wat je aan ze geeft!

Jacques
11 november 2021

Zeer goed

Johanna
10 november 2021
Aly
10 november 2021

Jullie zijn geweldig

Brigitte
7 november 2021

Keurig op de afgesproken tijd geleverd, de lekkerste pizza van Alphen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
3 november 2021

Jammer, Ik bestel een pizza alleen bij jullie. Helaas was mijn pizza niet lekker: tomaaten saus was anders dan normaal een ook de deeg. Dat mijn pizza niet warm was ligt het aan de bezorger denk ik. Hij had geen google map. Ik hoop volgende keer beter Groetjes Angelo

Isabelle
30 oktober 2021

Lekker eten en altijd op tijd bezorgd en nog steeds warm. Ook erg belangrijk!

Aly
29 oktober 2021

Ben heel tevreden. Jammer dat ik geen extra frietjes kan bestellen

Carla
18 oktober 2021

Normaal ben ik echt tevreden maar deze keer niet: bestelling vergeten, gebakken aardappels gevraagd en friet gekregen, flinters champignons in een hele dunne saus en het vlees moest je met een vergrootglas zoeken. Echt heel jammer. Dit valt me echt enorm tegen. Het zou jullie sieren om hier over ons te contacteren.

Ronald
17 oktober 2021

kwartier later dan aangegeven. Nog nooit gebeurt dus nemen aan dat dat een eenmalige uitzondering is geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denn
13 oktober 2021

Heerlijke pizza tonno en kip saté schotel. Smiddags al besteld en keurig op tijd bezorgd.

hoihoihoi
10 oktober 2021

29 cm pizza's besteld Goeie maat voor ons. En lekker, maar je moet wel op tijd bestellen want ze hebben het DRUK in het weekend.

Len
10 oktober 2021

Ruim half uur te laat.

Smit
7 oktober 2021

18.10 uur besteld, 19.10 gebeld waar het bleef gaat nu de deur uit zegt ie, 19.45 weer gebeld hetzelfde antwoord om 20.00 bezorgd.

van der Tuin
7 oktober 2021

prima Ballerina!!

Carola
26 september 2021

Was weer heerlijk en de bezorging was ook strak op tijd!

Isabela
19 september 2021

Lekker pizza en snel bezorgd(zondag avond ging sneller dan 50 minuten) 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooreman
17 september 2021
John
15 september 2021

Erg lekker en snelle bezorging

JA
15 september 2021

Zoals gewoonlijk lekker en snel bezorgd

Rob koster
13 september 2021

In geen tijden zo'n lekkere pizza gegeten

Meer
12 september 2021

Lekker pizza gegeten en de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorsman
8 september 2021

Prima pizza, lekker gesmaakt, goede topping en goed verdeeld.

Anoniem
6 september 2021
CK
6 september 2021
Jan
6 september 2021

Alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
4 september 2021

He eindelijk weer eens mijn favoriete pizza Banana!! Heerlijk is deze rijk belegde pizza en als hij dan ook nog zo heerlijk heet is als hij bezorgd word kan mijn dag niet meer stuk!!

Hans vd Doel
2 september 2021

Snel bezorgd en de bekende prima kwaliteit! Tot de volgende keer👍

Linda
26 augustus 2021

Pizza's waren optijd, zeer warm en rijkelijk belegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lisette
21 augustus 2021

Homogene massa

Jager
14 augustus 2021

Heb bij de opmerkingen duidelijk vermeld ZONDER ham met uitroeptekens en er zat toch ham op de pizza. Erg jammer!

Lotje
14 augustus 2021
Wendy
13 augustus 2021

Om 19.00 uur via website besteld en bezorgtijd zou om 20.00 uur zijn. Even na 20.00 uur netjes gebeld dat het i.v.m. drukte 10 á 15 minuten later zou zijn. Om 20.35 maar weer gebeld en het bleef redelijk onduidelijk. Rond 21.00 uur de pizza's geleverd en na het openen blijkt er een verkeerde geleverd zijn. Weer gebeld maar "de baas" was er niet en moest 15 minuten later terugbellen. Weer gebeld dat ik mij geld voor die ene pizza terug wil en alles werd genoteerd. Uiteraard niet meer teruggebeld. De andere 2 pizza's waren wel erg lekker.

Kroon
9 augustus 2021

Zelf zou ik de naam Spidi veranderen naar sloompie… Alle keren dat we bestellen altijd veel En veelste laat. We hadden shoarma Schotel nou de shoarma Leek wel soep. Zoveel vocht er bij zat en vervolgens was het ook nog eens niet dat je zegt ik eet het op. De pizza s konden er mee door maar heb lekkerdere gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reginald
31 juli 2021

Precies zoals besteld. Goed gevuld en op afgesproken tijd bezorgd!

Sandra
31 juli 2021

wederom een fantastische maaltijd en geweldig die toffe temperatuur, zo kun je op je gemak van de hele pizza genieten zonder dat die té snel koud word!! geweldige kwaliteit!!!

Lil
30 juli 2021

Was weer erg lekker en pizza was nog erg warm bij aflevering. Heerlijk gegeten. Blijven toch de lekkerste pizza's 😊

Wilbert de Jong
29 juli 2021

De pizza was weer erg lekker. Maar ik wil toch iets zeggen over de bezorging. Belt aan, maar zegt geen boe of bah als je vraagt wie er is. En aan de deur, een stukje vriendelijkheid mag hem wel geleerd worden.

Corrie
24 juli 2021

Pizza Speedy met zalm is altijd heerlijk! De salade “Chef” met tonijn ook niet te versmaden!

Ellen
19 juli 2021

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd

Sandra
17 juli 2021

Het eten (2 pizza's) was echt geweldig!! We hebben onze vingers verbrand zo heerlijk warm/heet was het! Echt geweldig! wij blijven trouwe klanten hier bij Spidi!!!

Jolanda
16 juli 2021

Goede pizza’s!!

Marijke
16 juli 2021

Helemaal top, bodem lekker krokant en nog goed warm.

Louis
14 juli 2021

Zoals altijd prima in orde!!

Sandra
11 juli 2021

Het eten was weer heerlijk en het was ook allemaal mooi op temperatuur wat ik heel belangrijk vind, dus bij deze tot de volgende keer!!!!

Carla
10 juli 2021

Altijd goed en op tijd! Superfijn en superlekker!

Stéphanie
10 juli 2021

Ik bestel hier al jaren en de pizza’s zijn nog steeds heerlijk!! Goed belegd en een lekkere krokante korst. De bezorger was onwijs vriendelijk en de bestelling werd snel bezorgd.

Robert
9 juli 2021

Was heerlijk. Rijkelijk gevuld!

Louis(Laurens) Elsen
30 juni 2021

Altijd goed van Kwaliteit

Van roon
24 juni 2021

Pizza kwam na 5 kwartier dat vind ik niet zo erg dat ik lang moet wachten maar wat ik wel erg vind is dat de deeg niet gaat was heel jammmer normaal gebeurt dit nooit

Annelies
23 juni 2021

Drinken vergeten en het was vrij laat binnen

Besteller
22 juni 2021

Pizza koud en 45 min te laat

Anoniem
21 juni 2021

2 uur lang zitten wachten op de pizza!! Pizza was gelukkig wel warm

M pieterse
18 juni 2021

Pizza was echt lauw de bodem was ook vochtig , behalve de rand. Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar

Thea
18 juni 2021
Louis
17 juni 2021

Goed verzorgd zoals altijd!!

Stefan Boom
14 juni 2021

Super pizza weer 👌. Beste van Alphen

Veera
13 juni 2021
Louis(Laurens) Elsen
13 juni 2021

Zoals altijd keurig verzorgd en goed !!

Joy
13 juni 2021

Top!

B van der wel
9 juni 2021

de eerste keer was de pasta niet gaar en er zat geen saus bij en geen kaas op. maar na een belletje kregen we snel een nieuwe en deze was super lekker dank jullie wel toppie

Hofstede
5 juni 2021

Prima pizza's. Helaas geen sauzen bij de shoarma schotels en bij een schotel zouden 2 pita's niet misstaan.

Louis(Laurens) Elsen
4 juni 2021
G van Heijningen
4 juni 2021

Meestal geen probleem maar nu was het niet te pruimen

Stéphanie
3 juni 2021

De pizza’s waren écht lekker!! Ruim belegd met een krokante bodem. Stokbrood was ook heerlijk! De bezorging was snel en de bezorger was onwijs vriendelijk. Spidi blijft mijn favoriet!

Jeffrey
2 juni 2021

Bezorging bijna 1.5uur mixed gril weinig en taai vlees lasagna was oke

Peter
2 juni 2021

Heerlijke gevulde Calzone pizza’s. Maar wat jammer van de verkoolde korst

Antoon
1 juni 2021

Over het algemeen ben ik tevreden. Helaas vandaag niet. Na 1 uur wachten, toch maar even gebeld, waar blijft mijn pizza. Kreeg nog de verkeerde ook. Maar goed. Foutje kan altijd. Overigens, deze smaakte ook perfect

Anita Goudswaard
31 mei 2021

Een prima service. Een heerlijke echte Italiaanse pizza en Lasagne

Wilbert de Jong
30 mei 2021

De smaak was goed, maar in tegenstelling tot eerdere keren waren ze erg zuinig geweest met de kip en ui (pizza di Carlo picante).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
29 mei 2021
Louis(Laurens) Elsen
29 mei 2021

Super goede!!

Karin
26 mei 2021

Snelle bezorging, pizza’s goed warm en heel lekker!

Sandra
26 mei 2021

Heerlijk die sparerib schotel!! met frietjes er bij en een salade en er zat ook nog een saus over de spareribs heen!! We hebben er van genoten en is voor herhaling vatbaar!!

Ruud
24 mei 2021

Super lekkere pizza weer en goed bezorgd ondanks het kloten weer respect voor de bezorgee

Ruud
22 mei 2021

Toppie

Lenie
20 mei 2021

Op tijd geleverd, nog lekker warm en heerlijk van smaak

Stefan Boom
20 mei 2021

Super warme pozza 👌

Louis
20 mei 2021

Het is zoals altijd goed en keurig verzorgd!

Carla
17 mei 2021

Zoals altijd 👌🏼

Sylvana
16 mei 2021

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lamfers
16 mei 2021

1 3/4 uur is een te lange wacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
16 mei 2021

Meer dan 50minuten later bezorgd dan afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
15 mei 2021

15 minuten te laat, maar de pizza was erg lekker!

John
14 mei 2021

Was top !! Bezorging ruim binnen aangegeven tijd en goed warm. Op sommige pizza's extra toppings aangevraagd en die waren prima toegevoegd!!

Louis(Laurens) Elsen
13 mei 2021

Geweldig goed en geweldig lekker!!

Ensink
9 mei 2021

Bezorging ruim 25 minuten te laat zonder bericht. Bij beide caprese pizza's ontbrak de pesto en tomaat. De knoflook saus bij de shoarma schotels was zo dun als water. De rest van de bestelling was in orde, maar niet van de kwaliteit die Spidi normaal levert. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milene
9 mei 2021
Theo
7 mei 2021

Grote sortering. Lekkere pizza's. Makkelijk online bestellen en op tijd bezorgd. Alleen voor mij onbegrijpelijk dat ik voor een Ideal betaling € 0,25 extra moet betalen. Ik heb dus cash betaald.

Stéphanie
5 mei 2021

De pizza’s waren weer heerlijk!! Goed belegd en een heerlijke krokante korst. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger.

Sandra
4 mei 2021

Al het eten was wederom fantastisch en heel mooi op temperatuur en de bezorging was meer als op tijd!! Helemaal geweldig! Bravo!!!

Esther
2 mei 2021

Snelle bezorging. Hete Pizza en altijd lekker, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
1 mei 2021

Half uur te laat bezorgd

Naomi
30 april 2021

Altijd lekker en altijd optijd!

Sandra
29 april 2021

Dit is echt mijn favoriet. de pizza Banana!! Deze keer was de pizza ook heerlijk warm en zat er veel ananas op, heerlijk! Ook de hete kip schotel viel erg in de smaak en ook de schotel was heerlijk warm/heet, geweldig!!

Trea
28 april 2021

Snel en gloeiend heet geleverd. De pizza's waren heerlijk

Klerks
27 april 2021

Prima verzorgd.

V.
27 april 2021

Pizza was heerlijk. bezorging was snel en de bezorger was super vriendelijk. Top ervaring

Marie
22 april 2021

Heerlijke pizza’s en lasagne! Snel bezorgd! Lekkerste in Alphen!

Karin
22 april 2021

Snelle service , heerlijke pizza’s! Altijd goed!

Joke meijer
18 april 2021

Bestelling niet compleet

Yen-li Busscher
16 april 2021

Ook al ging het in de 1e instantie niet goed met onze bestelling (iets vergeten én verkeerde pasta), het is keurig opgelost. En het eten was erg lekker. Zeer tevreden!

Picante
11 april 2021
Stéphanie
11 april 2021

De pizza’s waren weer heerlijk. Lekker krokant en goed belegd. Stokbrood was ook lekker. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger.

Veera
11 april 2021
Jerry
8 april 2021

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed van smaak

Mike
4 april 2021

Super snel en goed. Doet zijn naam eer aan.

Sandra
3 april 2021

Het eten was weer geweldig, het was mooi op temperatuur en er was meer dan genoeg! Dus wederom shapoo en tot de volgende keer!!

Claudia
1 april 2021

Lekkere pizza's voor een prima prijs. Erg snelle bezorging.

Koelemij
30 maart 2021
Cevat
28 maart 2021

Supersnel bezorgd alles 100% perfect

Sandra
27 maart 2021

Het eten was weer fantastisch en de pizza was bijna te heet om gelijk in te bijten! Ook de shoarma schotel was weer pico bello en met lekker veel frietjes, heerlijk!! De bezorger was weer mooi op tijd dus we waren weer heel blij!! tot de volgende keer! Ciao!

John
26 maart 2021

Pizza's kwamen rond de opgegeven tijd. Waren nog goed warm en weer heerlijk !!

Louis
23 maart 2021

Echt fijn en gemakkelijk om zulke goede en heerlijke gerechten bij Pizza Spidi te bestellen!!

M. Hekking
20 maart 2021

Extra kip besteld. 2 van de 3 pizza’s redelijk wat extra kip, maar houdt niet echt over. Op 1 pizza amper extra. Zelfde als de vorige bestelling. Extra kip was bijna niets en extra mais was niet terug te vinden op de pizza. Laatste tijd Heel zuinig met extra bestelde toppings, lijkt wel of er bezuinigd wordt. (Normaal bestellen wij via mailadres meellambers@gmail.com)

M.
19 maart 2021

Bezorging echt snel maar qua smaak echt niet goed. Eten is ook in de bak beland.

John
17 maart 2021

Snelle levering en altijd lekker

Jacques
16 maart 2021

Heerlijke pizza

Thea
15 maart 2021
Wilbert
13 maart 2021

Heerlijke pizza gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Huib Klerks
11 maart 2021

Bestellen ging super makkelijk, tijd aangegeven hoe laat te bezorgen. Waren precies op tijd, van tevoren nog een mail gehad dat de bestelling onderweg weg was. Dit is meer dan uitstekend. En alle 9 pizza’s HEERLIJK.

Leanne
7 maart 2021

Heerlijke pizza’s. De bezorging was wat later dan wij hadden gevraagd, maar daar werden wij al vantevoren over gebeld. Dat vind ik heel netjes.

DRH
6 maart 2021

Niet zo snelle levering maar we wonen wat verder weg. Tiramisu was zelfs na het hoofdgerecht nog bevroren. De speciale tiramisu's zijn gewoon mousses en lijken niet op het klassieke dessert. De pasta's hadden erg weinig pastasaus maar alles was wel smakelijk.

Robert
6 maart 2021

Pizza’s waren op tijd, goed warm en heerlijk! Bezorgers zijn vriendelijk. Als we pizza bestellen, is dat bij Spidi!

Antoon
4 maart 2021

Snelle hete pizza. Goed gevuld

Geoffrey
3 maart 2021

Normaal nooit iets te klagen over spidi, maar de bestelling van gisteren was wel teleurstellend.. Een heel klein portie patat en de pizza leek een stuk kleiner als normaal

Sandra vd Tuin
3 maart 2021

het eten was weer grandioos!!! Heerlijk die carbonara en ook de shoarma schotel was weer heerlijk. de bezorging was op tijd en de temperatuur van al het eten was prima!! tot de volgende keer!!!

A.Mooijman
2 maart 2021

Altijd Top pizza's Snelle bezorging en prima kwaliteit

Louis(Laurens) Elsen
2 maart 2021

Zoals altijd was het weer TOP!!

Vincent
1 maart 2021

Ze waren zoals altijd weer heerlijk!!! Niets veranderen want zo zijn ze het beste!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
28 februari 2021

we hebben weer van het eten genoten, de bezorging was prima op tijd en de temperatuur was helemaal prima. echt onze petten af voor de hele pizzeria !!!