Beoordelingen van Pizza Spidi Alphen aan den Rijn

Recente recensies

5.0
Aly:
gisteren

Ben blij met jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy Groenewoud
gisteren

Wanneer we bestellen dan is het hier. De kwaliteit is geweldig (pasta en pizza voor ons) en de bezorging altijd snel. Gister ietsje langer ivm sinterklaasavond maar dit is niet meer dan logisch. Een vriendelijk telefoontje geeft de service weer! Wij raden ze altijd aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aly
18 november 2021

Ben helemaal blij met jullie

Anoniem
13 november 2021

Als je contact betaald is het fijn als ze het wisselgeld mee nemen en niet van uit gaan dat ze het mogen houden. Als je ook aan geeft wat je aan ze geeft!

Jacques
11 november 2021

Zeer goed

Johanna
10 november 2021
Aly
10 november 2021

Jullie zijn geweldig

Brigitte
7 november 2021

Keurig op de afgesproken tijd geleverd, de lekkerste pizza van Alphen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
3 november 2021

Jammer, Ik bestel een pizza alleen bij jullie. Helaas was mijn pizza niet lekker: tomaaten saus was anders dan normaal een ook de deeg. Dat mijn pizza niet warm was ligt het aan de bezorger denk ik. Hij had geen google map. Ik hoop volgende keer beter Groetjes Angelo

Isabelle
30 oktober 2021

Lekker eten en altijd op tijd bezorgd en nog steeds warm. Ook erg belangrijk!

Aly
29 oktober 2021

Ben heel tevreden. Jammer dat ik geen extra frietjes kan bestellen

Carla
18 oktober 2021

Normaal ben ik echt tevreden maar deze keer niet: bestelling vergeten, gebakken aardappels gevraagd en friet gekregen, flinters champignons in een hele dunne saus en het vlees moest je met een vergrootglas zoeken. Echt heel jammer. Dit valt me echt enorm tegen. Het zou jullie sieren om hier over ons te contacteren.

Ronald
17 oktober 2021

kwartier later dan aangegeven. Nog nooit gebeurt dus nemen aan dat dat een eenmalige uitzondering is geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denn
13 oktober 2021

Heerlijke pizza tonno en kip saté schotel. Smiddags al besteld en keurig op tijd bezorgd.

hoihoihoi
10 oktober 2021

29 cm pizza's besteld Goeie maat voor ons. En lekker, maar je moet wel op tijd bestellen want ze hebben het DRUK in het weekend.

Len
10 oktober 2021

Ruim half uur te laat.

Smit
7 oktober 2021

18.10 uur besteld, 19.10 gebeld waar het bleef gaat nu de deur uit zegt ie, 19.45 weer gebeld hetzelfde antwoord om 20.00 bezorgd.

van der Tuin
7 oktober 2021

prima Ballerina!!

Carola
26 september 2021

Was weer heerlijk en de bezorging was ook strak op tijd!

Isabela
19 september 2021

Lekker pizza en snel bezorgd(zondag avond ging sneller dan 50 minuten) 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooreman
17 september 2021
John
15 september 2021

Erg lekker en snelle bezorging

JA
15 september 2021

Zoals gewoonlijk lekker en snel bezorgd

Rob koster
13 september 2021

In geen tijden zo'n lekkere pizza gegeten

Meer
12 september 2021

Lekker pizza gegeten en de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorsman
8 september 2021

Prima pizza, lekker gesmaakt, goede topping en goed verdeeld.

Anoniem
6 september 2021
CK
6 september 2021
Jan
6 september 2021

Alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
4 september 2021

He eindelijk weer eens mijn favoriete pizza Banana!! Heerlijk is deze rijk belegde pizza en als hij dan ook nog zo heerlijk heet is als hij bezorgd word kan mijn dag niet meer stuk!!

Hans vd Doel
2 september 2021

Snel bezorgd en de bekende prima kwaliteit! Tot de volgende keer👍

Linda
26 augustus 2021

Pizza's waren optijd, zeer warm en rijkelijk belegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lisette
21 augustus 2021

Homogene massa

Jager
14 augustus 2021

Heb bij de opmerkingen duidelijk vermeld ZONDER ham met uitroeptekens en er zat toch ham op de pizza. Erg jammer!

Lotje
14 augustus 2021
Wendy
13 augustus 2021

Om 19.00 uur via website besteld en bezorgtijd zou om 20.00 uur zijn. Even na 20.00 uur netjes gebeld dat het i.v.m. drukte 10 á 15 minuten later zou zijn. Om 20.35 maar weer gebeld en het bleef redelijk onduidelijk. Rond 21.00 uur de pizza's geleverd en na het openen blijkt er een verkeerde geleverd zijn. Weer gebeld maar "de baas" was er niet en moest 15 minuten later terugbellen. Weer gebeld dat ik mij geld voor die ene pizza terug wil en alles werd genoteerd. Uiteraard niet meer teruggebeld. De andere 2 pizza's waren wel erg lekker.

Kroon
9 augustus 2021

Zelf zou ik de naam Spidi veranderen naar sloompie… Alle keren dat we bestellen altijd veel En veelste laat. We hadden shoarma Schotel nou de shoarma Leek wel soep. Zoveel vocht er bij zat en vervolgens was het ook nog eens niet dat je zegt ik eet het op. De pizza s konden er mee door maar heb lekkerdere gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reginald
31 juli 2021

Precies zoals besteld. Goed gevuld en op afgesproken tijd bezorgd!

Sandra
31 juli 2021

wederom een fantastische maaltijd en geweldig die toffe temperatuur, zo kun je op je gemak van de hele pizza genieten zonder dat die té snel koud word!! geweldige kwaliteit!!!

Lil
30 juli 2021

Was weer erg lekker en pizza was nog erg warm bij aflevering. Heerlijk gegeten. Blijven toch de lekkerste pizza's 😊

Wilbert de Jong
29 juli 2021

De pizza was weer erg lekker. Maar ik wil toch iets zeggen over de bezorging. Belt aan, maar zegt geen boe of bah als je vraagt wie er is. En aan de deur, een stukje vriendelijkheid mag hem wel geleerd worden.

Corrie
24 juli 2021

Pizza Speedy met zalm is altijd heerlijk! De salade “Chef” met tonijn ook niet te versmaden!

Ellen
19 juli 2021

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd

Sandra
17 juli 2021

Het eten (2 pizza's) was echt geweldig!! We hebben onze vingers verbrand zo heerlijk warm/heet was het! Echt geweldig! wij blijven trouwe klanten hier bij Spidi!!!

Jolanda
16 juli 2021

Goede pizza’s!!

Marijke
16 juli 2021

Helemaal top, bodem lekker krokant en nog goed warm.

Louis
14 juli 2021

Zoals altijd prima in orde!!

Sandra
11 juli 2021

Het eten was weer heerlijk en het was ook allemaal mooi op temperatuur wat ik heel belangrijk vind, dus bij deze tot de volgende keer!!!!

Carla
10 juli 2021

Altijd goed en op tijd! Superfijn en superlekker!

Stéphanie
10 juli 2021

Ik bestel hier al jaren en de pizza’s zijn nog steeds heerlijk!! Goed belegd en een lekkere krokante korst. De bezorger was onwijs vriendelijk en de bestelling werd snel bezorgd.

Robert
9 juli 2021

Was heerlijk. Rijkelijk gevuld!

Louis(Laurens) Elsen
30 juni 2021

Altijd goed van Kwaliteit

Van roon
24 juni 2021

Pizza kwam na 5 kwartier dat vind ik niet zo erg dat ik lang moet wachten maar wat ik wel erg vind is dat de deeg niet gaat was heel jammmer normaal gebeurt dit nooit

Annelies
23 juni 2021

Drinken vergeten en het was vrij laat binnen

Besteller
22 juni 2021

Pizza koud en 45 min te laat

Anoniem
21 juni 2021

2 uur lang zitten wachten op de pizza!! Pizza was gelukkig wel warm

M pieterse
18 juni 2021

Pizza was echt lauw de bodem was ook vochtig , behalve de rand. Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar

Thea
18 juni 2021
Louis
17 juni 2021

Goed verzorgd zoals altijd!!

Stefan Boom
14 juni 2021

Super pizza weer 👌. Beste van Alphen

Veera
13 juni 2021
Louis(Laurens) Elsen
13 juni 2021

Zoals altijd keurig verzorgd en goed !!

Joy
13 juni 2021

Top!

B van der wel
9 juni 2021

de eerste keer was de pasta niet gaar en er zat geen saus bij en geen kaas op. maar na een belletje kregen we snel een nieuwe en deze was super lekker dank jullie wel toppie

Hofstede
5 juni 2021

Prima pizza's. Helaas geen sauzen bij de shoarma schotels en bij een schotel zouden 2 pita's niet misstaan.

Louis(Laurens) Elsen
4 juni 2021
G van Heijningen
4 juni 2021

Meestal geen probleem maar nu was het niet te pruimen

Stéphanie
3 juni 2021

De pizza’s waren écht lekker!! Ruim belegd met een krokante bodem. Stokbrood was ook heerlijk! De bezorging was snel en de bezorger was onwijs vriendelijk. Spidi blijft mijn favoriet!

Jeffrey
2 juni 2021

Bezorging bijna 1.5uur mixed gril weinig en taai vlees lasagna was oke

Peter
2 juni 2021

Heerlijke gevulde Calzone pizza’s. Maar wat jammer van de verkoolde korst

Antoon
1 juni 2021

Over het algemeen ben ik tevreden. Helaas vandaag niet. Na 1 uur wachten, toch maar even gebeld, waar blijft mijn pizza. Kreeg nog de verkeerde ook. Maar goed. Foutje kan altijd. Overigens, deze smaakte ook perfect

Anita Goudswaard
31 mei 2021

Een prima service. Een heerlijke echte Italiaanse pizza en Lasagne

Wilbert de Jong
30 mei 2021

De smaak was goed, maar in tegenstelling tot eerdere keren waren ze erg zuinig geweest met de kip en ui (pizza di Carlo picante).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
29 mei 2021
Louis(Laurens) Elsen
29 mei 2021

Super goede!!

Karin
26 mei 2021

Snelle bezorging, pizza’s goed warm en heel lekker!

Sandra
26 mei 2021

Heerlijk die sparerib schotel!! met frietjes er bij en een salade en er zat ook nog een saus over de spareribs heen!! We hebben er van genoten en is voor herhaling vatbaar!!

Ruud
24 mei 2021

Super lekkere pizza weer en goed bezorgd ondanks het kloten weer respect voor de bezorgee

Ruud
22 mei 2021

Toppie

Lenie
20 mei 2021

Op tijd geleverd, nog lekker warm en heerlijk van smaak

Stefan Boom
20 mei 2021

Super warme pozza 👌

Louis
20 mei 2021

Het is zoals altijd goed en keurig verzorgd!

Carla
17 mei 2021

Zoals altijd 👌🏼

Sylvana
16 mei 2021

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lamfers
16 mei 2021

1 3/4 uur is een te lange wacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
16 mei 2021

Meer dan 50minuten later bezorgd dan afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
15 mei 2021

15 minuten te laat, maar de pizza was erg lekker!

John
14 mei 2021

Was top !! Bezorging ruim binnen aangegeven tijd en goed warm. Op sommige pizza's extra toppings aangevraagd en die waren prima toegevoegd!!

Louis(Laurens) Elsen
13 mei 2021

Geweldig goed en geweldig lekker!!

Ensink
9 mei 2021

Bezorging ruim 25 minuten te laat zonder bericht. Bij beide caprese pizza's ontbrak de pesto en tomaat. De knoflook saus bij de shoarma schotels was zo dun als water. De rest van de bestelling was in orde, maar niet van de kwaliteit die Spidi normaal levert. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milene
9 mei 2021
Theo
7 mei 2021

Grote sortering. Lekkere pizza's. Makkelijk online bestellen en op tijd bezorgd. Alleen voor mij onbegrijpelijk dat ik voor een Ideal betaling € 0,25 extra moet betalen. Ik heb dus cash betaald.

Stéphanie
5 mei 2021

De pizza’s waren weer heerlijk!! Goed belegd en een heerlijke krokante korst. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger.

Sandra
4 mei 2021

Al het eten was wederom fantastisch en heel mooi op temperatuur en de bezorging was meer als op tijd!! Helemaal geweldig! Bravo!!!

Esther
2 mei 2021

Snelle bezorging. Hete Pizza en altijd lekker, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
1 mei 2021

Half uur te laat bezorgd

Naomi
30 april 2021

Altijd lekker en altijd optijd!

Sandra
29 april 2021

Dit is echt mijn favoriet. de pizza Banana!! Deze keer was de pizza ook heerlijk warm en zat er veel ananas op, heerlijk! Ook de hete kip schotel viel erg in de smaak en ook de schotel was heerlijk warm/heet, geweldig!!

Trea
28 april 2021

Snel en gloeiend heet geleverd. De pizza's waren heerlijk

Klerks
27 april 2021

Prima verzorgd.

V.
27 april 2021

Pizza was heerlijk. bezorging was snel en de bezorger was super vriendelijk. Top ervaring

Marie
22 april 2021

Heerlijke pizza’s en lasagne! Snel bezorgd! Lekkerste in Alphen!

Karin
22 april 2021

Snelle service , heerlijke pizza’s! Altijd goed!

Joke meijer
18 april 2021

Bestelling niet compleet

Yen-li Busscher
16 april 2021

Ook al ging het in de 1e instantie niet goed met onze bestelling (iets vergeten én verkeerde pasta), het is keurig opgelost. En het eten was erg lekker. Zeer tevreden!

Picante
11 april 2021
Stéphanie
11 april 2021

De pizza’s waren weer heerlijk. Lekker krokant en goed belegd. Stokbrood was ook lekker. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger.

Veera
11 april 2021
Jerry
8 april 2021

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed van smaak

Mike
4 april 2021

Super snel en goed. Doet zijn naam eer aan.

Sandra
3 april 2021

Het eten was weer geweldig, het was mooi op temperatuur en er was meer dan genoeg! Dus wederom shapoo en tot de volgende keer!!

Claudia
1 april 2021

Lekkere pizza's voor een prima prijs. Erg snelle bezorging.

Koelemij
30 maart 2021
Cevat
28 maart 2021

Supersnel bezorgd alles 100% perfect

Sandra
27 maart 2021

Het eten was weer fantastisch en de pizza was bijna te heet om gelijk in te bijten! Ook de shoarma schotel was weer pico bello en met lekker veel frietjes, heerlijk!! De bezorger was weer mooi op tijd dus we waren weer heel blij!! tot de volgende keer! Ciao!

John
26 maart 2021

Pizza's kwamen rond de opgegeven tijd. Waren nog goed warm en weer heerlijk !!

Louis
23 maart 2021

Echt fijn en gemakkelijk om zulke goede en heerlijke gerechten bij Pizza Spidi te bestellen!!

M. Hekking
20 maart 2021

Extra kip besteld. 2 van de 3 pizza’s redelijk wat extra kip, maar houdt niet echt over. Op 1 pizza amper extra. Zelfde als de vorige bestelling. Extra kip was bijna niets en extra mais was niet terug te vinden op de pizza. Laatste tijd Heel zuinig met extra bestelde toppings, lijkt wel of er bezuinigd wordt. (Normaal bestellen wij via mailadres meellambers@gmail.com)

M.
19 maart 2021

Bezorging echt snel maar qua smaak echt niet goed. Eten is ook in de bak beland.

John
17 maart 2021

Snelle levering en altijd lekker

Jacques
16 maart 2021

Heerlijke pizza

Thea
15 maart 2021
Wilbert
13 maart 2021

Heerlijke pizza gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Huib Klerks
11 maart 2021

Bestellen ging super makkelijk, tijd aangegeven hoe laat te bezorgen. Waren precies op tijd, van tevoren nog een mail gehad dat de bestelling onderweg weg was. Dit is meer dan uitstekend. En alle 9 pizza’s HEERLIJK.

Leanne
7 maart 2021

Heerlijke pizza’s. De bezorging was wat later dan wij hadden gevraagd, maar daar werden wij al vantevoren over gebeld. Dat vind ik heel netjes.

DRH
6 maart 2021

Niet zo snelle levering maar we wonen wat verder weg. Tiramisu was zelfs na het hoofdgerecht nog bevroren. De speciale tiramisu's zijn gewoon mousses en lijken niet op het klassieke dessert. De pasta's hadden erg weinig pastasaus maar alles was wel smakelijk.

Robert
6 maart 2021

Pizza’s waren op tijd, goed warm en heerlijk! Bezorgers zijn vriendelijk. Als we pizza bestellen, is dat bij Spidi!

Antoon
4 maart 2021

Snelle hete pizza. Goed gevuld

Geoffrey
3 maart 2021

Normaal nooit iets te klagen over spidi, maar de bestelling van gisteren was wel teleurstellend.. Een heel klein portie patat en de pizza leek een stuk kleiner als normaal

Sandra vd Tuin
3 maart 2021

het eten was weer grandioos!!! Heerlijk die carbonara en ook de shoarma schotel was weer heerlijk. de bezorging was op tijd en de temperatuur van al het eten was prima!! tot de volgende keer!!!

A.Mooijman
2 maart 2021

Altijd Top pizza's Snelle bezorging en prima kwaliteit

Louis(Laurens) Elsen
2 maart 2021

Zoals altijd was het weer TOP!!

Vincent
1 maart 2021

Ze waren zoals altijd weer heerlijk!!! Niets veranderen want zo zijn ze het beste!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
28 februari 2021

we hebben weer van het eten genoten, de bezorging was prima op tijd en de temperatuur was helemaal prima. echt onze petten af voor de hele pizzeria !!!

Fungi
28 februari 2021
Cihan
28 februari 2021

Heb nog nooit zo’n warme pizza op de deurmat gekregen! Brandde mn bek gek 😂 Pittige kip gevraagd, was idd heerlik pittig, warm en snel(ler als beloofde aflevertijd)

Hanneke Roos
23 februari 2021

Fijn dat ik de 'hete kip'-schotel kan aanpassen aan mijn voorkeur! En de bezorging was weer heel Spidi ! Zelfs spidier dan verwacht!

Louis
22 februari 2021

Zoals altijd geweldig van kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milene De Paula Barbosa
21 februari 2021
Salami
21 februari 2021
cdej
20 februari 2021

eindelijk weer eens een pizza gegeten die gaar was en niet te hard of zwart aan de onderkant en aan de bovenkant genoeg kaas en tomaat ga hier zeker meer bestellen

De Groot
13 februari 2021

Altijd lekker

Sandra vd Tuin
11 februari 2021

het eten was prima en ondanks de sneeuw was de bezorger mooi op tijd!!!!

Louis(Laurens) Elsen
10 februari 2021

Handig, goed en snel!!

Rene van Rutten
10 februari 2021

Goed gevuld met vis

Mimon
8 februari 2021

Heel veel eten besteld want ik eet altijd kapot veel you know me

Jacqueline
8 februari 2021

Hele aardige bezorger alleen was de peper bij iemand anders er op gegaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 februari 2021

Super goede bezorger Anis heet die! Nog even lief sorry zeggen voor het weer alsof hij er iets aan kon doen super lief mijn dochter heeft genoten van haar avond eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SG
6 februari 2021

Weer harstikke lekker en snel bezorgd

Erik de Groot
6 februari 2021

Super snel en altijd lekker

Erwin
6 februari 2021

Pizza’s waren weer heerlijk en enorm warm! En, een snelle levertijd.

Muriël
4 februari 2021
Geoffrey
3 februari 2021

Altijd heerlijke pizza's en vriendelijke bezorgers

Gemmeke
2 februari 2021

Toppers

Groeneweg
2 februari 2021

Een pizza besteld om 18.00 uur en precies op die tijd afgeleverd. Helemaal prima. Compliment dus!

Zoltán
2 februari 2021

Rijkelijk belegde loeihete pizza, precies zoals het hoort! Toppers!

Jeffrey
1 februari 2021

Alles prima in oorde en goede prijs kwalitijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik de Groot
30 januari 2021

Lekker en goed warm eten

Thea
29 januari 2021
Familie
25 januari 2021
John
24 januari 2021

Heerlijke pizza's en precies op de aangeven tijd. Helemaal prima weer. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pikante
23 januari 2021
Jort
21 januari 2021

Pizza was er snel. Ongeveer 30 minuten. Had gevraagd of ze de olijven wouden snijden, omdat ik niet zo van hele olijven op een pizza houdt. Kreeg als nog hele olijven op de pizza. Jammer man

Elsa Hassan
20 januari 2021

Altijd goede kwaliteit eten en snelle bezorging!

Cihan
18 januari 2021

Helaas wegens omstandigheden te laat. Pizza was wel lauw, maar heerlijk om te eten. Ter compensatie wel kipnuggets en drinken gekregen als extra.

Mike
10 januari 2021

Prima maaltijden, pasta's van goede kwaliteit en goed heet. Pizza's waren helaas niet warm meer.. verder alles prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
10 januari 2021

Heerlijk eten, op tijd, warm. En als je extra ingrediënten besteld zit het er ook echt op. (Wat bij veel bedrijven niet zo is!) En de Italiaanse bolletjes van deeg zijn zo lekker en goed. Gewoon onweerstaanbaar. Bezorging snel en goed. Vriendelijke bezorger!!

Iris
10 januari 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd!

Bernice
8 januari 2021

Goeie pizza, groot, snel bezorgd. De pizza was alleen (beide keren dat we bestelde) aan de zoute kant.

Biepster
6 januari 2021

Gloeiend heet en lekker ruim belegd dus was weer superrrr!!!

Sietsko
6 januari 2021

Altijd prima voor elkaar alleen had ik vandaag een pizza met 2 punten en 1 pizza die 3kwart sompig was. Pizza Spidi dit kan beter volgende keer!

Stéphanie
6 januari 2021

De pizza’s waren heerlijk. Super kwaliteit en ruim belegd. Snelle bezorging en ook de bezorger was onwijs vriendelijk.

Marianne
2 januari 2020

Sorry, maar het viel ons erg tegen. Ik vond de tomatensaus helemaal niet lekker, niet smaakvol en miste ook de Italiaanse kruiden. Het was behoorlijk smakeloos. Mijn man vond zijn pizza ook niet bepaald lekker. Het was wel goed warm en de bezorger was vrolijk en beleefd, daar was niets mis mee.

Breginesnell
1 januari 2020

Snelle levering, heerlijke pizza en pasta

John
31 december 2020

Bezorging duurde wat langer dan aangegeven. Maar goed, dat zal de avond zijn. Pizza's waren weer top !!

Hans
28 december 2020

Eten was niet slecht, maar had extra salami op pizza besteld en deze zat er niet op en spaghetti carbonara was wel heel saus, droop er in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 december 2020

kijk ik heb begrip voor een drukke situatie maar laat de klant dan aub even telefonisch weten dat de afgesproken tijd zoals de klant heeft aangegeven niet kan worden gehaald ivm drukte Wij hebben gisteren23-12 2020 meer als een kwartier moeten wachten ná 17u op ons bestelde eten daarbij was de pizza eerder koud dan de vorige keer toen ik al zo blij was dat hij zo heerlijk "heet" was! Excuus voor mijn gemeende opmerking, een vaste klant

Boers
24 december 2020

Ik werd gebeld dat het iets uitliep, super netjes , kreeg ook nog 2 drankjes van het huis. Top.

Ilja
21 december 2020

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
18 december 2020

Heerlijke calzone kunnen ze me Altijd voor wakker maken

John
16 december 2020

Bezorging duurde iets langer dan aangegeven, maar wel netjes gebeld. Kwaliteit was weer uitstekend. Tot volgende keer

Aicha
15 december 2020

Lekkere vegetarische pizza,goed belegd. Vriendelijke bezorger Ga zeker vaker bij ze bestellen

Barnhard
14 december 2020

Gisteravond weer 2 calzone pizza's besteld, zijn normaliter érg lekker en gevuld, nu was m.n. de el paso heel zout en niét pittig, zat weinig groente in en de andere was een beetje een zooitje. Beetje jammer, maar dit weerhoudt ons niet, de volgende X weer pizza's bij jullie te bestellen, wij blijven ze (op deze 1e x na) toch bij jullie bestellen 😉

Hoi
12 december 2020

Warm en lekker en snel

Carla
8 december 2020

Fijn dat ik altijd op jullie kan vertrouwen!

Hans Raaphorst
7 december 2020
van der tuin
7 december 2020

Super!! Ik had nog nooit een pizza met banaan besteld en wilde eens iets anders dan vlees. Maar wat is dat lekker zeg een Pizza Banana!! en heerlijk warm!! Geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
5 december 2020

De vriendelijke bezorger kwam 20 minuten na de verwachtte tijd, maar op Sinterklaasavond was dat wel te verwachten. Hij bood keurig excuses aan. Het eten was weer heel erg lekker en ik ben nog steeds zeer te spreken over de keurige verpakkingen.

Corine
5 december 2020

Het eten is goed warm en heerlijk van smaak. 👍

Louis
3 december 2020

Zoals altijd echt goed!!

Bibi
2 december 2020

Snelle bezorging en lekkere pizza!

Ingeborg
30 november 2020

Heb net een heerlijke en warme pizza gegeten. Je wordt per e-mail keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging.

Yuri
29 november 2020

Klein foutje met mijn Pizza maar ze waren heel vriendelijk en snel in het vervangen van mijn pizza. Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
28 november 2020

Heerlijke pizza's, lekker warm. Goed op de hoogte gehouden via mail van bezorgtijd. Aanrader!

Alpenaartje
25 november 2020

5 kwartier wachten patat slap al vaker aangegeven niet in folie maar los in zakje bijleveren

Marie
23 november 2020

Lekker en ondanks zondag snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
23 november 2020

Het eten was fantastisch en heerlijk warm!! ik was zo blij want eten hoort warm te zijn dan is het veel lekkerder!! mijn complimenten en de schotel was ook weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd Wortman
22 november 2020

Lekkere pizza. Snel bezorgd

Jannes
21 november 2020
Jeroen
21 november 2020
Thijs
21 november 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!! Aanrader.

Corine
21 november 2020

Het eten was prima en de bezorger vriendelijk. Je krijgt ook een mail wanneer de bezorger onderweg is. 👍

Hoogeveen
21 november 2020

De mixed grill was niet te eten. Biefstuk veel te hard gebakken, kipfilet niet meer herkenbaar en zwart als roet. Jammer.

Mieke de Waal
19 november 2020
Jur
19 november 2020

2 heerlijke pizza's snel bezorgd voor een mooie prijs.

Louis
18 november 2020

Zoals altijd weer helemaal goed!!!

Hanneke
18 november 2020

Vandaag weer gesmuld van mijn pittige, rijk belegde pizza Alberto! Dankjewel! Ik bestel al vele jaren bij Pizza Spidi. Perfecte smaak, goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd! Wat een prestatie al zovele jaren!

AM
17 november 2020

Nog steeds na die jaren nog steeds de beste en lekkerste pizza's. knappe prestatie 👏👏

Alpenaartje
17 november 2020

keurig verzorgd op tijd lekker eten

Viona
16 november 2020

Het waren heerlijke pizza's en zeer snelle bezorging! Het enige minpuntje was dat de bovenkant van de calzone wat verbrand was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groot
15 november 2020

Heerlijke pizza niks meer niks minder. Zeker een aanrader! En een zeer snelle bezorging. 16 minuten sneller dan vermeld.

Erik de Groot
14 november 2020

In de 25 jaar dat ik bestel bij spidi was dit de slechtste pizza ooit. Bovenkant bijna zwart en de binnenkant was soep en erg zout. Beetje jammer

Meijer
9 november 2020

Super lekker pizza’s en pasta’s. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Goudswaard
7 november 2020

Een heerlijke echte Italiaanse pizza . Lekkere knapperige bodem. Pizza Spiritueel een echte aanrader

Claudia
6 november 2020

heerlijke dunne italiaanse bodem... Maar de pizza's waren veel te zout geen idee hoe dat komt??

Esther van den Wijngaard
6 november 2020

Prima pizza!

Louis
4 november 2020

Altijd super goed!!

Corine
3 november 2020

Top!

Anoniem
2 november 2020

TOPP!! TOPP! TOP PERSONEEL!!! En lekker eten. Ook was de bezorger zo aardig om er een extra pizza bij te doen!

Louis
2 november 2020
Robert
31 oktober 2020

Heerlijke pizza’s en vriendelijke bezorger.

Kooreman
30 oktober 2020

Goede pizza's en de bezorging op tijd

Mohammed
28 oktober 2020

Gisteren voor het eerst besteld bij pizza spidi en mijn mening is dat ik een heerlijke authentieke Italiaanse pizza heb gegeten. Rijk gevuld en warm bij aankomst en een vriendelijke bezorger die door wind en weer mij een warme pizza kwam brengen. Pizza spidi goed gedaan en ik zal vaker bestellen

Erwin
26 oktober 2020

Pizza was heerlijk en kwam echt heet uit de doos. Top!

Pizza
25 oktober 2020
Robert
24 oktober 2020

Pizza’s waren heerlijk en goed warm!

Louis
20 oktober 2020

Echt goed en lekker!!

Jantine
20 oktober 2020

Heerlijke pizza, heel warm en een heel vriendelijke bezorger. Dank!

Liruw
18 oktober 2020

Spareribs zijn top. Veel vlees en mals.

Marie
15 oktober 2020

Lekkerste pizza’s!!

Gijs
15 oktober 2020

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd 👌

Arie
11 oktober 2020

lekker en goed heet

Dorine Stokkel
11 oktober 2020

Aller lekkerste pizza van Alphen, een feestje om te eten. Vriendelijke mensen, en het eten komt goed warm aan. Een aanrader!

John
9 oktober 2020

Wederom ontzettend lekker gegeten. Iets later dan werd gezegd maar met excuses. Kan gebeuren. Bij 1 pizza was de extra topping vergeten. Zal door de drukte zijn geweest. Tot volgende keer.

Angelique
9 oktober 2020
Nataša
4 oktober 2020

Ik bestel wel eens vaker pasta online. Maar hij is nooit zo lekker geweest als bij deze tent. Moest wel lang wachten, maar ach dan heb je ook wat. Ga zeker vaker bestellen als ik in Alphen ben.

Robert
4 oktober 2020

Pizza’s waren heerlijk. Bezorger was op tijd en vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden.

Frank
27 september 2020
van der tuin
27 september 2020

de pizza was heerlijk met de extra shoarma er op, alleen heel jammer dat er geen cannelloni was, volgende keer beter!

Erik d Groot
27 september 2020

weer super lekker en ook super snel

Robert
24 september 2020

Was heerlijk. Pizza’s waren goed gevuld en goed warm.

van der tuin
23 september 2020

Alweer een gerecht wat op onze verlanglijst komt!! Super lekker en de temperatuur was ook goed en zo is het lekker eten!

Daienne Koolbergen
17 september 2020

Prima! Snelle levering en heerlijke pizza

Nabil
16 september 2020

Heerlijke pizza’s en snel geleverd. Ik bestel alleen maar bij pizza Spidi.

Marie
15 september 2020

Extra gorgonzola besteld, maar was niet doorgekomen denk ik... Pizza was ondanks dat erg lekker en goed warm!

van der tuin
14 september 2020

ik ben deze keer niet zo tevreden, de pizza was al te lauw toen die aankwam, de bezorging was er pas over vijven Ik heb eigenlijk nooit commentaar maar ik was dit niet gewend en dat is gewoon heel spijtig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
7 september 2020
Marieke
5 september 2020
Michael B.
5 september 2020

Super leckere Pizza. Lange keine bessere gegessen :-)

van der tuin
3 september 2020

het maakt niet uit wat je bij Pizza Spidi besteld, het smaakt altijd GOED!!!!

Grohssteiner
2 september 2020

Prima pizza en overige bestelling. Alleen erg jammer dat ik i.p.v. Quattro Stagioni een Qouattro Fromaggio kreeg. De extra toppings die ik gevraagd had zaten er overigens wel bij. Hoewel ansjovis en garnalen bij de kaas ??? Omdat ik honger had heb ik hem gegeten. Geen zin om weer te wachten. Pizza was op zich prima.

RJ
2 september 2020

Hewoon super 😋

Hans vd Doel
29 augustus 2020

Snel bezorgd, heerlijk warm en super van smaak!

Petit
27 augustus 2020

De Taco calzone pizza's waren heel vet, de bodems waren doorweekt. En een erg overheersende tomaten saus. Voor ons geen Taco pizza meer

Sinke
27 augustus 2020

Perfecte kwaliteit Goede verzorging en bezorging

Meijer
23 augustus 2020

30 minuten te later dan aangegeven

Van heijningen
22 augustus 2020

Kip saté was goed Maar de spaghetti was veel te gaar

Marieke van Schie
21 augustus 2020
CKB
16 augustus 2020

Top! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
15 augustus 2020

Heerlijke pizza. Goed op temperatuur en netjes gesneden. Snel bezorgd.

van der tuin
15 augustus 2020

Het eten heeft ons weer geweldig gesmaakt en was ook prima op temperatuur!!! Altijd nette bezorging en vriendelijke mensen

Maaike
10 augustus 2020

Ik had zelf een pizza met garnalen genomen. De garnalen waren erg droog en taai. Dit was jammer. De andere pizza was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der
8 augustus 2020
marian
2 augustus 2020
Cheryl
25 juli 2020

Altijd perfect

Bibi Czirjak Minnee
25 juli 2020

Bezorging was snel, pizza goed v temperatuur. Bij de extra's is er iets fout gegaan want er zaten geen extra garnalen en tonijn op de pizza, wel extra zalm maar die had ik dus niet besteld.

ilse
16 juli 2020

Prima! keurig op tijd, warm en erg lekker!

Mar
15 juli 2020

Altijd lekker

sandra
14 juli 2020

het eten was weer geweldig en de bezorger was dit keer prima op tijd!!

Alex Man
13 juli 2020

Precies op het afgesproken tijdstip bezorgd en nog goed warm ! Alleen jammer dat mijn calzone iets te hard was gegaan zodat de bovenkant net iets te zwart/ bruin was. Smaak was verder prima 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 juli 2020

Het eten was weer eens een keer voortreffelijk en prima op temperatuur, dat kon ik van de keer hiervoor niet zeggen dus vandaag ook geen beoordeling geschreven, maar deze keer was het prima de luxe!!

erwin
7 juli 2020

gehakt was niet gekruid, beetje smaakloze pizza dus

Esther
6 juli 2020

De pizza' 's waren netjes op tijd geleverd en super warm. Helaas vonden we een haar in de pizza wat het eten toch minder aantrekkelijk maakt op zijn zachts gezegd. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.