Beoordelingen van Pizza Spidi Alphen aan den Rijn

Recente recensies van Pizza Spidi Alphen aan den Rijn

5 sterren na 363 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en de bezorging was ook strak op tijd!

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza en snel bezorgd(zondag avond ging sneller dan 50 minuten) 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker en snel bezorgd

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In geen tijden zo'n lekkere pizza gegeten

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza gegeten en de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, lekker gesmaakt, goede topping en goed verdeeld.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

He eindelijk weer eens mijn favoriete pizza Banana!! Heerlijk is deze rijk belegde pizza en als hij dan ook nog zo heerlijk heet is als hij bezorgd word kan mijn dag niet meer stuk!!

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de bekende prima kwaliteit! Tot de volgende keer👍

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren optijd, zeer warm en rijkelijk belegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Homogene massa

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bij de opmerkingen duidelijk vermeld ZONDER ham met uitroeptekens en er zat toch ham op de pizza. Erg jammer!

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19.00 uur via website besteld en bezorgtijd zou om 20.00 uur zijn. Even na 20.00 uur netjes gebeld dat het i.v.m. drukte 10 á 15 minuten later zou zijn. Om 20.35 maar weer gebeld en het bleef redelijk onduidelijk. Rond 21.00 uur de pizza's geleverd en na het openen blijkt er een verkeerde geleverd zijn. Weer gebeld maar "de baas" was er niet en moest 15 minuten later terugbellen. Weer gebeld dat ik mij geld voor die ene pizza terug wil en alles werd genoteerd. Uiteraard niet meer teruggebeld. De andere 2 pizza's waren wel erg lekker.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf zou ik de naam Spidi veranderen naar sloompie… Alle keren dat we bestellen altijd veel En veelste laat. We hadden shoarma Schotel nou de shoarma Leek wel soep. Zoveel vocht er bij zat en vervolgens was het ook nog eens niet dat je zegt ik eet het op. De pizza s konden er mee door maar heb lekkerdere gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals besteld. Goed gevuld en op afgesproken tijd bezorgd!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom een fantastische maaltijd en geweldig die toffe temperatuur, zo kun je op je gemak van de hele pizza genieten zonder dat die té snel koud word!! geweldige kwaliteit!!!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en pizza was nog erg warm bij aflevering. Heerlijk gegeten. Blijven toch de lekkerste pizza's 😊

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer erg lekker. Maar ik wil toch iets zeggen over de bezorging. Belt aan, maar zegt geen boe of bah als je vraagt wie er is. En aan de deur, een stukje vriendelijkheid mag hem wel geleerd worden.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Speedy met zalm is altijd heerlijk! De salade “Chef” met tonijn ook niet te versmaden!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten (2 pizza's) was echt geweldig!! We hebben onze vingers verbrand zo heerlijk warm/heet was het! Echt geweldig! wij blijven trouwe klanten hier bij Spidi!!!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s!!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, bodem lekker krokant en nog goed warm.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima in orde!!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en het was ook allemaal mooi op temperatuur wat ik heel belangrijk vind, dus bij deze tot de volgende keer!!!!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd! Superfijn en superlekker!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al jaren en de pizza’s zijn nog steeds heerlijk!! Goed belegd en een lekkere krokante korst. De bezorger was onwijs vriendelijk en de bestelling werd snel bezorgd.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Rijkelijk gevuld!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed van Kwaliteit

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam na 5 kwartier dat vind ik niet zo erg dat ik lang moet wachten maar wat ik wel erg vind is dat de deeg niet gaat was heel jammmer normaal gebeurt dit nooit

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drinken vergeten en het was vrij laat binnen

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza koud en 45 min te laat

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur lang zitten wachten op de pizza!! Pizza was gelukkig wel warm

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was echt lauw de bodem was ook vochtig , behalve de rand. Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd zoals altijd!!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza weer 👌. Beste van Alphen

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig verzorgd en goed !!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de eerste keer was de pasta niet gaar en er zat geen saus bij en geen kaas op. maar na een belletje kregen we snel een nieuwe en deze was super lekker dank jullie wel toppie

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's. Helaas geen sauzen bij de shoarma schotels en bij een schotel zouden 2 pita's niet misstaan.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal geen probleem maar nu was het niet te pruimen

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren écht lekker!! Ruim belegd met een krokante bodem. Stokbrood was ook heerlijk! De bezorging was snel en de bezorger was onwijs vriendelijk. Spidi blijft mijn favoriet!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging bijna 1.5uur mixed gril weinig en taai vlees lasagna was oke

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gevulde Calzone pizza’s. Maar wat jammer van de verkoolde korst

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen ben ik tevreden. Helaas vandaag niet. Na 1 uur wachten, toch maar even gebeld, waar blijft mijn pizza. Kreeg nog de verkeerde ook. Maar goed. Foutje kan altijd. Overigens, deze smaakte ook perfect

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een prima service. Een heerlijke echte Italiaanse pizza en Lasagne

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar in tegenstelling tot eerdere keren waren ze erg zuinig geweest met de kip en ui (pizza di Carlo picante).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede!!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizza’s goed warm en heel lekker!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die sparerib schotel!! met frietjes er bij en een salade en er zat ook nog een saus over de spareribs heen!! We hebben er van genoten en is voor herhaling vatbaar!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza weer en goed bezorgd ondanks het kloten weer respect voor de bezorgee

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, nog lekker warm en heerlijk van smaak

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warme pozza 👌

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zoals altijd goed en keurig verzorgd!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd 👌🏼

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 3/4 uur is een te lange wacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 50minuten later bezorgd dan afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten te laat, maar de pizza was erg lekker!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top !! Bezorging ruim binnen aangegeven tijd en goed warm. Op sommige pizza's extra toppings aangevraagd en die waren prima toegevoegd!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed en geweldig lekker!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim 25 minuten te laat zonder bericht. Bij beide caprese pizza's ontbrak de pesto en tomaat. De knoflook saus bij de shoarma schotels was zo dun als water. De rest van de bestelling was in orde, maar niet van de kwaliteit die Spidi normaal levert. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote sortering. Lekkere pizza's. Makkelijk online bestellen en op tijd bezorgd. Alleen voor mij onbegrijpelijk dat ik voor een Ideal betaling € 0,25 extra moet betalen. Ik heb dus cash betaald.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren weer heerlijk!! Goed belegd en een heerlijke krokante korst. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was wederom fantastisch en heel mooi op temperatuur en de bezorging was meer als op tijd!! Helemaal geweldig! Bravo!!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Hete Pizza en altijd lekker, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgd

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd optijd!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt mijn favoriet. de pizza Banana!! Deze keer was de pizza ook heerlijk warm en zat er veel ananas op, heerlijk! Ook de hete kip schotel viel erg in de smaak en ook de schotel was heerlijk warm/heet, geweldig!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en gloeiend heet geleverd. De pizza's waren heerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. bezorging was snel en de bezorger was super vriendelijk. Top ervaring

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en lasagne! Snel bezorgd! Lekkerste in Alphen!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service , heerlijke pizza’s! Altijd goed!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook al ging het in de 1e instantie niet goed met onze bestelling (iets vergeten én verkeerde pasta), het is keurig opgelost. En het eten was erg lekker. Zeer tevreden!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren weer heerlijk. Lekker krokant en goed belegd. Stokbrood was ook lekker. Snel bezorgd en een vriendelijke bezorger.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed van smaak

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en goed. Doet zijn naam eer aan.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig, het was mooi op temperatuur en er was meer dan genoeg! Dus wederom shapoo en tot de volgende keer!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's voor een prima prijs. Erg snelle bezorging.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd alles 100% perfect

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fantastisch en de pizza was bijna te heet om gelijk in te bijten! Ook de shoarma schotel was weer pico bello en met lekker veel frietjes, heerlijk!! De bezorger was weer mooi op tijd dus we waren weer heel blij!! tot de volgende keer! Ciao!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's kwamen rond de opgegeven tijd. Waren nog goed warm en weer heerlijk !!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fijn en gemakkelijk om zulke goede en heerlijke gerechten bij Pizza Spidi te bestellen!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra kip besteld. 2 van de 3 pizza’s redelijk wat extra kip, maar houdt niet echt over. Op 1 pizza amper extra. Zelfde als de vorige bestelling. Extra kip was bijna niets en extra mais was niet terug te vinden op de pizza. Laatste tijd Heel zuinig met extra bestelde toppings, lijkt wel of er bezuinigd wordt. (Normaal bestellen wij via mailadres meellambers@gmail.com)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging echt snel maar qua smaak echt niet goed. Eten is ook in de bak beland.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd lekker

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging super makkelijk, tijd aangegeven hoe laat te bezorgen. Waren precies op tijd, van tevoren nog een mail gehad dat de bestelling onderweg weg was. Dit is meer dan uitstekend. En alle 9 pizza’s HEERLIJK.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. De bezorging was wat later dan wij hadden gevraagd, maar daar werden wij al vantevoren over gebeld. Dat vind ik heel netjes.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo snelle levering maar we wonen wat verder weg. Tiramisu was zelfs na het hoofdgerecht nog bevroren. De speciale tiramisu's zijn gewoon mousses en lijken niet op het klassieke dessert. De pasta's hadden erg weinig pastasaus maar alles was wel smakelijk.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren op tijd, goed warm en heerlijk! Bezorgers zijn vriendelijk. Als we pizza bestellen, is dat bij Spidi!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle hete pizza. Goed gevuld

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal nooit iets te klagen over spidi, maar de bestelling van gisteren was wel teleurstellend.. Een heel klein portie patat en de pizza leek een stuk kleiner als normaal

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer grandioos!!! Heerlijk die carbonara en ook de shoarma schotel was weer heerlijk. de bezorging was op tijd en de temperatuur van al het eten was prima!! tot de volgende keer!!!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top pizza's Snelle bezorging en prima kwaliteit

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer TOP!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren zoals altijd weer heerlijk!!! Niets veranderen want zo zijn ze het beste!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben weer van het eten genoten, de bezorging was prima op tijd en de temperatuur was helemaal prima. echt onze petten af voor de hele pizzeria !!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nog nooit zo’n warme pizza op de deurmat gekregen! Brandde mn bek gek 😂 Pittige kip gevraagd, was idd heerlik pittig, warm en snel(ler als beloofde aflevertijd)

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat ik de 'hete kip'-schotel kan aanpassen aan mijn voorkeur! En de bezorging was weer heel Spidi ! Zelfs spidier dan verwacht!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig van kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eindelijk weer eens een pizza gegeten die gaar was en niet te hard of zwart aan de onderkant en aan de bovenkant genoeg kaas en tomaat ga hier zeker meer bestellen

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima en ondanks de sneeuw was de bezorger mooi op tijd!!!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig, goed en snel!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevuld met vis

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel eten besteld want ik eet altijd kapot veel you know me

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige bezorger alleen was de peper bij iemand anders er op gegaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede bezorger Anis heet die! Nog even lief sorry zeggen voor het weer alsof hij er iets aan kon doen super lief mijn dochter heeft genoten van haar avond eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer harstikke lekker en snel bezorgd

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en altijd lekker

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren weer heerlijk en enorm warm! En, een snelle levertijd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's en vriendelijke bezorgers

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza besteld om 18.00 uur en precies op die tijd afgeleverd. Helemaal prima. Compliment dus!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkelijk belegde loeihete pizza, precies zoals het hoort! Toppers!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in oorde en goede prijs kwalitijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed warm eten

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en precies op de aangeven tijd. Helemaal prima weer. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was er snel. Ongeveer 30 minuten. Had gevraagd of ze de olijven wouden snijden, omdat ik niet zo van hele olijven op een pizza houdt. Kreeg als nog hele olijven op de pizza. Jammer man

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit eten en snelle bezorging!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wegens omstandigheden te laat. Pizza was wel lauw, maar heerlijk om te eten. Ter compensatie wel kipnuggets en drinken gekregen als extra.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden, pasta's van goede kwaliteit en goed heet. Pizza's waren helaas niet warm meer.. verder alles prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd, warm. En als je extra ingrediënten besteld zit het er ook echt op. (Wat bij veel bedrijven niet zo is!) En de Italiaanse bolletjes van deeg zijn zo lekker en goed. Gewoon onweerstaanbaar. Bezorging snel en goed. Vriendelijke bezorger!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s zoals altijd!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza, groot, snel bezorgd. De pizza was alleen (beide keren dat we bestelde) aan de zoute kant.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gloeiend heet en lekker ruim belegd dus was weer superrrr!!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima voor elkaar alleen had ik vandaag een pizza met 2 punten en 1 pizza die 3kwart sompig was. Pizza Spidi dit kan beter volgende keer!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk. Super kwaliteit en ruim belegd. Snelle bezorging en ook de bezorger was onwijs vriendelijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, maar het viel ons erg tegen. Ik vond de tomatensaus helemaal niet lekker, niet smaakvol en miste ook de Italiaanse kruiden. Het was behoorlijk smakeloos. Mijn man vond zijn pizza ook niet bepaald lekker. Het was wel goed warm en de bezorger was vrolijk en beleefd, daar was niets mis mee.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke pizza en pasta

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer dan aangegeven. Maar goed, dat zal de avond zijn. Pizza's waren weer top !!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet slecht, maar had extra salami op pizza besteld en deze zat er niet op en spaghetti carbonara was wel heel saus, droop er in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kijk ik heb begrip voor een drukke situatie maar laat de klant dan aub even telefonisch weten dat de afgesproken tijd zoals de klant heeft aangegeven niet kan worden gehaald ivm drukte Wij hebben gisteren23-12 2020 meer als een kwartier moeten wachten ná 17u op ons bestelde eten daarbij was de pizza eerder koud dan de vorige keer toen ik al zo blij was dat hij zo heerlijk "heet" was! Excuus voor mijn gemeende opmerking, een vaste klant

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd gebeld dat het iets uitliep, super netjes , kreeg ook nog 2 drankjes van het huis. Top.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke calzone kunnen ze me Altijd voor wakker maken

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan aangegeven, maar wel netjes gebeld. Kwaliteit was weer uitstekend. Tot volgende keer

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vegetarische pizza,goed belegd. Vriendelijke bezorger Ga zeker vaker bij ze bestellen

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond weer 2 calzone pizza's besteld, zijn normaliter érg lekker en gevuld, nu was m.n. de el paso heel zout en niét pittig, zat weinig groente in en de andere was een beetje een zooitje. Beetje jammer, maar dit weerhoudt ons niet, de volgende X weer pizza's bij jullie te bestellen, wij blijven ze (op deze 1e x na) toch bij jullie bestellen 😉

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en lekker en snel

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat ik altijd op jullie kan vertrouwen!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Ik had nog nooit een pizza met banaan besteld en wilde eens iets anders dan vlees. Maar wat is dat lekker zeg een Pizza Banana!! en heerlijk warm!! Geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vriendelijke bezorger kwam 20 minuten na de verwachtte tijd, maar op Sinterklaasavond was dat wel te verwachten. Hij bood keurig excuses aan. Het eten was weer heel erg lekker en ik ben nog steeds zeer te spreken over de keurige verpakkingen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed warm en heerlijk van smaak. 👍

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd echt goed!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere pizza!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb net een heerlijke en warme pizza gegeten. Je wordt per e-mail keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje met mijn Pizza maar ze waren heel vriendelijk en snel in het vervangen van mijn pizza. Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lekker warm. Goed op de hoogte gehouden via mail van bezorgtijd. Aanrader!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier wachten patat slap al vaker aangegeven niet in folie maar los in zakje bijleveren

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ondanks zondag snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch en heerlijk warm!! ik was zo blij want eten hoort warm te zijn dan is het veel lekkerder!! mijn complimenten en de schotel was ook weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Snel bezorgd

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!! Aanrader.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en de bezorger vriendelijk. Je krijgt ook een mail wanneer de bezorger onderweg is. 👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed grill was niet te eten. Biefstuk veel te hard gebakken, kipfilet niet meer herkenbaar en zwart als roet. Jammer.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke pizza's snel bezorgd voor een mooie prijs.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer helemaal goed!!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer gesmuld van mijn pittige, rijk belegde pizza Alberto! Dankjewel! Ik bestel al vele jaren bij Pizza Spidi. Perfecte smaak, goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd! Wat een prestatie al zovele jaren!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds na die jaren nog steeds de beste en lekkerste pizza's. knappe prestatie 👏👏

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig verzorgd op tijd lekker eten

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke pizza's en zeer snelle bezorging! Het enige minpuntje was dat de bovenkant van de calzone wat verbrand was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza niks meer niks minder. Zeker een aanrader! En een zeer snelle bezorging. 16 minuten sneller dan vermeld.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de 25 jaar dat ik bestel bij spidi was dit de slechtste pizza ooit. Bovenkant bijna zwart en de binnenkant was soep en erg zout. Beetje jammer

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker pizza’s en pasta’s. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke echte Italiaanse pizza . Lekkere knapperige bodem. Pizza Spiritueel een echte aanrader

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke dunne italiaanse bodem... Maar de pizza's waren veel te zout geen idee hoe dat komt??

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOPP!! TOPP! TOP PERSONEEL!!! En lekker eten. Ook was de bezorger zo aardig om er een extra pizza bij te doen!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en vriendelijke bezorger.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en de bezorging op tijd

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld bij pizza spidi en mijn mening is dat ik een heerlijke authentieke Italiaanse pizza heb gegeten. Rijk gevuld en warm bij aankomst en een vriendelijke bezorger die door wind en weer mij een warme pizza kwam brengen. Pizza spidi goed gedaan en ik zal vaker bestellen

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk en kwam echt heet uit de doos. Top!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk en goed warm!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed en lekker!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, heel warm en een heel vriendelijke bezorger. Dank!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn top. Veel vlees en mals.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza’s!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd 👌

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en goed heet

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aller lekkerste pizza van Alphen, een feestje om te eten. Vriendelijke mensen, en het eten komt goed warm aan. Een aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ontzettend lekker gegeten. Iets later dan werd gezegd maar met excuses. Kan gebeuren. Bij 1 pizza was de extra topping vergeten. Zal door de drukte zijn geweest. Tot volgende keer.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wel eens vaker pasta online. Maar hij is nooit zo lekker geweest als bij deze tent. Moest wel lang wachten, maar ach dan heb je ook wat. Ga zeker vaker bestellen als ik in Alphen ben.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk. Bezorger was op tijd en vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was heerlijk met de extra shoarma er op, alleen heel jammer dat er geen cannelloni was, volgende keer beter!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer super lekker en ook super snel

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Pizza’s waren goed gevuld en goed warm.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een gerecht wat op onze verlanglijst komt!! Super lekker en de temperatuur was ook goed en zo is het lekker eten!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Snelle levering en heerlijke pizza

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snel geleverd. Ik bestel alleen maar bij pizza Spidi.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra gorgonzola besteld, maar was niet doorgekomen denk ik... Pizza was ondanks dat erg lekker en goed warm!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben deze keer niet zo tevreden, de pizza was al te lauw toen die aankwam, de bezorging was er pas over vijven Ik heb eigenlijk nooit commentaar maar ik was dit niet gewend en dat is gewoon heel spijtig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leckere Pizza. Lange keine bessere gegessen :-)

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het maakt niet uit wat je bij Pizza Spidi besteld, het smaakt altijd GOED!!!!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en overige bestelling. Alleen erg jammer dat ik i.p.v. Quattro Stagioni een Qouattro Fromaggio kreeg. De extra toppings die ik gevraagd had zaten er overigens wel bij. Hoewel ansjovis en garnalen bij de kaas ??? Omdat ik honger had heb ik hem gegeten. Geen zin om weer te wachten. Pizza was op zich prima.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hewoon super 😋

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk warm en super van smaak!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Taco calzone pizza's waren heel vet, de bodems waren doorweekt. En een erg overheersende tomaten saus. Voor ons geen Taco pizza meer

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit Goede verzorging en bezorging

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten te later dan aangegeven

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip saté was goed Maar de spaghetti was veel te gaar

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Goed op temperatuur en netjes gesneden. Snel bezorgd.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft ons weer geweldig gesmaakt en was ook prima op temperatuur!!! Altijd nette bezorging en vriendelijke mensen

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zelf een pizza met garnalen genomen. De garnalen waren erg droog en taai. Dit was jammer. De andere pizza was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, pizza goed v temperatuur. Bij de extra's is er iets fout gegaan want er zaten geen extra garnalen en tonijn op de pizza, wel extra zalm maar die had ik dus niet besteld.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! keurig op tijd, warm en erg lekker!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer geweldig en de bezorger was dit keer prima op tijd!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het afgesproken tijdstip bezorgd en nog goed warm ! Alleen jammer dat mijn calzone iets te hard was gegaan zodat de bovenkant net iets te zwart/ bruin was. Smaak was verder prima 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer eens een keer voortreffelijk en prima op temperatuur, dat kon ik van de keer hiervoor niet zeggen dus vandaag ook geen beoordeling geschreven, maar deze keer was het prima de luxe!!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gehakt was niet gekruid, beetje smaakloze pizza dus

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza' 's waren netjes op tijd geleverd en super warm. Helaas vonden we een haar in de pizza wat het eten toch minder aantrekkelijk maakt op zijn zachts gezegd. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed gevulde pizza marinara. Vriendelijke bezorging binnen de aangegeven tijd.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellende ervaring. Betaald voor olijven als extra topping, maar die zaten er niet op. Ook niet de eerste keer dat dit het geval is.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een warme heerlijke pizza . Geen natte pizza .. een pizza zoals hij hoort..

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta carbonade was heerlijk. Had lasange besteld met ham en gorgonzola In combinatie met tomaten saus viel helaas tegen... Maby lekkerder met bechiamel saus gewoon

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer dat beide pastas niet goed heet waren. Met name bij de lasagne was de bovenlaag kaas daardoor taai geworden. Hij was ook nog erg bleek. Ik had liever nog langer op de bestelling gewacht zodat deze goed gekleurd en lekker gesmolten was. Smaak was goed, maar toch...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten alleen was de temperatuur van de pasta minimaal en dat was zonde want pasta carbonara is zo lekker! Maar dan moet hij wel goed warm zijn vind ik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten was zoals gewoonlijk weer op en top!! De temperatuur was heel goed en dat is wel belangrijk. We hebben weer heerlijk gegeten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en gloeiendhete pizza's! Precies zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende en snelle bezorging. Zeer vriendelijke bezorger! Goede, smakelijke pizza's voorgesneden in parten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, zoals het hoort. Was een kwartiertje later bezorgd. Werden we keirig over ingelicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat lekker en geweldig geregeld!!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer helemaal prima, ook het telefoontje met de melding dat de bezorger op dat moment de deur uit ging en dus de afgesproken tijd niet 100% behaald kon worden vind ik een zeer goede service!!! Helemaal top!1

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haha de bezorger was er eerder dan dat we het bericht hadden gekregen dat de bezorger onderweg was! Maar het was weer prima verzorgt en heel fijn op temperatuur. Het is gewoon heerlijk om lekker te eten en we zijn dan ook erg blij met Pizza Spidi!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten en niets aan te merken op de bezorging!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd werd een half uur later, maar daar waren we over gebeld en we kregen ter compensatie drankjes en stokbrood. Prima. Helaas klopte één van de bestelde gerechten niet: in plaats van penne met knoflook en champignons was het penne met alleen tomatensaus. Omdat het nogal lang had geduurd en het inmiddels al vrij laat was, hebben we het zo gelaten. Het andere gerecht (een pizza) was prima.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, helaas lang moeten wachten op bestelling. Tip: volgende keer als het langer duurt omdat het grote bestelling is...meteen even contact opnemen. Nette vriendelijke bezorger

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via internet en betalen met ideal, op tijd bezorgd. Alles prima in orde!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk!! Nette en vriendelijke bezorging , prima temperatuur Dus in 1 woord Bellisimo!!!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Grote porties pasta met goed gevulde saus.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren lekkere warme pizza's met snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog nooit zulke lekkere shoarma gegeten!! Het enige wat jammer was is dat er geen saus bij geleverd was Maar het was verder helemaal toppie en ook de temperatuur was prima!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nooit wat te klagen over pizza spidi maar deze keer kreeg ik 5 kipnuggets terwijl ik er 10 had besteld

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had 4 pizza’s en 1 stokbrood met kruidendokter besteld. Bij aflevering van de pizza’s was men vergeten de stokbrood met de kruidenboter mee te nemen. Dus helaas pizza eten zonder stokbrood. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima de luxe!! Ook de bezorging ging ondanks de huidige toestanden prima van beide zijden, als je rekening met elkaar houd dan gaat alles prima Zo zien we elkaar vast nog vaker!!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde en lekker

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Super snelle levering en als het iets langer duurt bellen ze je meteen op. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al jaren van prima kwaliteit en vriendelijke bezorgers

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoop snel in betere tijden de bezorger weer een fooi te kunnen geven! Heel veel sterkte de komende tijd! Heerlijk gegeten alhoewel de Spaanse peper best royaal op de pizza gestrooid was. De Hawaii smaakte heel goed!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, lekker warme pizza.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren pizza besteld, heerlijk gegeten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke calsone

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was vlgs de bestelling 19.15 uur. We kregen de pizza pas om 19.55 uur.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren beide weer ontzettend tevreden over de kwaliteit en de bezorging, mooi op tijd en heel vriendelijke dame! De pizza was zoals gevraagd mooi voorgesneden wat het al vele malen makkelijker maakt voor mij als slechtziend persoon!! Toppie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en altijd een vriendelijke bezorging

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel wisselend iedere keer weer een verrassing - kip schnitzel menu - Dan met saus dan weer zonder Dan weer 3 plakjes stokbrood dan weer een broodje Schnitzel ene keer groot nu weer een mini De gebakjen aardappels waren om precies te zijn 7 patatjes zo slap als een vaatdoek Schnitzel is kwalitatief goed waarom de ene x een hele en nu weer een halve geen idee Al meerdere keren aangegeven patat/aardappeltjes los in een zakje bijleveren worden slap in huidige verpakking Het antwoird van Spidi: hebben we niet(?)

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal niks op aan te merken deze keer was het echt allemaal geweldig!!!!!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

temperatuur van bestelde produkten was dit keer veel beter dan de keer hiervoor Maar ik heb wel 1 grote opmerking, bij bestelling is nadrukkelijk gevraagd om pizza in parten te snijden en dat is dus NIET gebeurt tot mijn grote ergernis, ik ben slechtziende en dat maakt een ongesneden pizza eten vreselijk lastig!!!!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, warm en snel bezorgd.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en lekker!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was er prima op tijd en het eten was ook prima op temperatuur het enigste minpunt vonden wij dat de kalfs sate schotel erg taai was qua vlees, ik ken kalfsvlees en dat zou mals en zacht moeten zijn maar dat was dit absoluut niet helaas. Verder was de schotel okay

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!! Bezorgtijd was optimaal en het eten was kostelijk en ook de temperatuur was prima!! We zouden zeggen "Ga zo door!" Als ik een cijfer moest geven dan kregen jullie een dikke 10!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn tot nu toe heel tevreden over en met Pizza Spidi en sinds we de online bestelmogelijkheid hebben ontdekt en dat dat ook prima gaat zijn we nog meer tevreden!!!!! Mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een lekkere pizza, wel een beetje zout, maar misschien kwam dat door de ansjovis en de olijven en de bezorger was vriendelijk. Jammer dat we de pizza zelf moesten snijden maar we hebben met smaak gegeten. Leuk dat er ook een spaar systeem is.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Cannelloni was helaas niet zo lekker meer. Er zat weinig smaak aan en qua prijs/hoeveelheid verhouding veel te duur voor dat kleine beetje. Helaas een grote tegenvaller. :( De Pizza's waren wel lekker.... De bezorging was wel op tijd.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza mogen ontvangen..snelle bezorging..voor mij de eerste keer op deze manier besteld en ik ben zeer tevreden.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was 1 van de bestelde pizza's niet juist. Hierdoor hebben we helaas met 2 personen 1 pizza moeten delen omdat de andere niet de bestelde was en we deze niet lekker vonden.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza Alberto! Snelle bezorging, ondanks rot weer!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had zoals vaker een capricciosa besteld, maar heb daarop tot mijn verbazing de toppings tomaat en paprika echt niet kunnen ontdekken. Dus een teleurstellende ervaring deze keer, die hopelijk niet weer voorkomt. Bezorging was verder prima.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling online ging fantastisch!! De bezorger was binnen de aangegeven tijd met de artikelen aan huis en het bestelde was goed warm en alles was heel smakelijk!! Dit gaan we zeker vaker doen!! Super kwalitatief en heel goed verzorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerder twee pizza's geleverd. Calzone besteld en betaald. Calzone Carne geleverd gekregen. Deze vonden we niet echt lekker. Omdat ik dacht dat we het verkeerd besteld hadden hebben we het opgegeten. Achteraf bleek dat niet zo te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza warm en snel bezorgd. Alles in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Ik bestel hier altijd. Deze keer sate. Kwaliteit was, zoals altijd, super.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smakelijk, goed warm en snel bezorgd. Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd optijd en super lekker eten! Bestel er regelmatig zeker een aanrader

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ook deze keer weer een verkeerd gerecht bezorgd. Pizza goed uitgevoerd maar pasta met garnalen in plaats van de bestelde scaloppino. Inmiddels de tweede keer. Beide keren na bellen wel het goede gerecht bezorgd maar daar zit dan weer zo'n minimaal 30 minuten tussen. Dan heb ik het nog niet over de niet goed uitgevoerde pizzas. Bij elke bestelling wordt wel iets niet goed uitgevoerd. Ik raad Pizza Spidi, ondanks de drukte, wachttijd gemiddeld 1 uur, aan toch om de bestellingen goed na te kijken om deze fouten te voorkomen. het is dat het eten gioed is maar ben steeds minder geneigd pizza bij Spidi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch wel weer de lkkrstz pizza van alphen Hou dit vast.. en zorg dat ze warm blijven zoals. Nu ..

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén van de pizza's was erg aangebrand. Heb er foto's van gemaakt. We hebben geen nieuwe laten komen omdat we dan weer moesten wachten en dat kon niet ivm bedtijd van kind. Dus hebben we het maar gelaten. Wel jammer want de helft was oneetbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de spagettie bolonese niet lekker de saus was totaal niet zoals normaal heel licht tot bijna geen saus en geen gehakt en een overheersing aan kaas. Jammer want normaal is die erg lekker. Overige bestelling was goed.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lkkre pizza en al voorgesneden

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren smakelijk en zeer warm!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn dat ik van jullie op aan kan! Goede kwaliteit, lekker en op tijd!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppunt van pizza lag in hoek van doos, geplakt aan karton. Gevallen of scheef getransporteerd. Dat mag natuurlijk zo niet worden aangeboden.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uw bezorger kwam met een bonnetje van €14,30. De bestelling werd echter bevestigd tegen €12,87. Dat is vreemd. De bezorger kon mij niet verder helpen. Wel dank voor het stokbroodje overigens.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza Shoarma en Calzone. Snelle Bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza,s vorige X was het slecht nu waren ze echt heerlijk! Als vanouds zullen we maar zeggen. Bezorging op tijd super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur na plaatsen bestelling, dat het bezorgd werd. De bezorgtijden werd ruim een half uur overschreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen aanrader. Calsone is bij levering niet dicht gevouwen. Ham is gekookte ham. Rucola is vergeten. Wel snelle levering maar gemiste kans. Volgende keer kiezen wij een andere pizza boer.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, en bestelling was keurig op tijd!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza. Voortaan mijn adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker vlot bezorgd en precies wat ik besteld had!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer top. Tiramisu was helaas op. Eigenaar heeft contact op genomen en een duurdere alternatief zonder bijbetalen voorgesteld.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een extra topping van garnalen, zat er minimaal aan garnalen op

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten & op tijd! Wat voor mij extra belangrijk is om daar vanuit te kunnen gaan vanwege het spuiten van insuline... Al jaren groot fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima. Beleefd en op tijd. Pizza’s waren niet warm maar lauw. Wij hadden o.a. 2 Hawaï pizza’s besteld maar helaas was de ananas er over heen gevlogen. Echt jammer. Niet voor herhaling vatbaar.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer geen olijven op mijn Calabrese. Uur bezig geweest om te bellen. Adres genoteerd en gezegd dat er wat extras is de volgende keer. Heb toch liever de olijven meteen op de pizza. Frappant dat het 2 x achter elkaar gebeurd.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke marinara pizza met italiaanse bodem gegeten hij mag alleen de volgende keer iets minder 'nat' in het midden want de uiteinden van de punten zijn dan zó slap dat ze omklappen en dan valt al het beleg eraf. De smaak was fantastisch en de korst ook. De temperatuur was perfect; lekker heet!!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime sortering pizza's en op tijd bezorgd. Pizza smaakt goed!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben anderhalf uur moeten wachten . Dat is niet wat wij van spidi gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en betaalbare pizza’s (de pasta’s zijn trouwens ook heerlijk :) ). Bezorger was snel en bijzonder vriendelijk. Volgende keer weer Spidi voor ons!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij is het heel belangrijk dat het eten op de gewenste tijd komt omdat ik qua medicatie hier rekening mee moet houden. Als het eten dan te laat is dan heb ik een groot probleem! Maar elke keer dat ik bestel bij Pizza Spidi houden ze hier rekening mee (vermeld het voor de zekerheid wel altijd bij de online bestelling), heel erg fijn dat hier ook serieus rekening mee gehouden wordt!! En ze bestaan al een tijdje, dat is natuurlijk niet zomaar, goed eten, constante kwaliteit, goede service en dat voor een keurige prijs! Top, een aanrader!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 1710 besteld voor levering om 1830. Bestelling kwam om 1850.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd was lekker

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer eens een échte pizza gegeten met een duidelijke differentiatie van smaken. Zo veel lekkerder dan de flauwe meuk die je bij de grote pizzaketens krijgt voorgeschoteld! Het bereiden en bezorgen duurde iets langer dan ik gewend was bij een ander restaurant, maar de heerlijke pizza maakte dat ruimschoots goed. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte bestelling, pizza te donker, harde bodem en 1 verkeerde pizza. Niet voor herhaling vatbaar

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste jongens van Spidi, Jullie pizzas smaken ons beter dan die van de grote ketens, jammer alleen dat bezorgen altijd een gedoe is. Als ik dan bel waar de pizza's blijven gaan ze net de oven in... en wordt me een broodje aangeboden om de lange wachttijd te verzachten. Hartstikke aardig maar als de bezorger dan de bestelling komt brengen zit dat broodje er niet bij... jammer, gemiste kans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten op bezorging. Veel te lang

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.50 pizza's besteld, krijgt pas na bestelling te zien hoe laat ze komen. Had "zo snel mogelijk" ingevuld , werd 19.00 aangegeven maar werden uiteindelijk pas 19.20 bezorgd!! Pizza's waren lauw. Qua smaak verder prima

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza om 17:30 online besteld voor levering om18:45.... pizza werd pas om 19:35 afgeleverd ... zeer teleurstellend.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima echter door het nieuwe systeem 2 uur te laat. Er werd netjes contact opgenomen door de werknemers.